Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen őrülten féltékeny?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen őrülten féltékeny?

Figyelt kérdés

Van egy barátom, aki 8 évvel idősebb. A kapcsolatunk elején tartottam tőle, pedig fel sem tűnt. Most meg egyszerűen állandóan emiatt van probléma. Folyton azt hallgatom, hogy miért kell annyira jóban lenni az iskolában a fiú osztálytársaimmal. Ráadásul (ki gondolná?) újabban az is problémaforrás, hogy miért "öltözök ki" annyira az iskolába. Ezt több dolog miatt sem értem. Mikor megismerkedtünk már akkor is mindig nagyon odafigyeltem arra hogyan öltözködöm, sminkemre, stb. (Ezzel arra célzok, hogy nem új dolog, tehát nem egy esetleges harmadiknak akarok tetszeni). Másik az, hogy neki ugyanúgy "kiöltözök". Nem csak akkor, ha eljárok otthonról, hanem neki is tetszeni akarok, főleg neki!

Engem sosem zavart ez a 8 év, de őt egyre inkább. Folyton azt képzeli, hogy mivel nekem ő volt az első, biztos, hogy nem lesz az utolsó. Pedig én nagyon szeretem őt és minden módon próbálom is neki ezt bizonyítani. Ő ezt miért nem látja? Ezzel a viselkedéssel, csak nagyon felidegesít, pedig őszintén szeretem...

2015. szept. 28. 20:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ez nem a felnőtt párkapcsolatok kategória? Mert ez mindkét részről nagyon gyerekes viselkedés.
2023. júl. 27. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!