Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyerek is és én lebetegedtünk, a férjem viselkedése pedig teljesen kikészít?
A gyerek és én tegnap kora élután lebetegedtünk 39 fokos láz nátha torokfájás, voltunk dokinál vizeletvizsgálatot kért. A férjemet este kértem hogy vigye el legyen szíves a vizeletmintát a laborba, mert arra megy úgyis a munkába menet, csak 1 órával kellene késöbb indulnia. Bológatott de már láttam hogy mérgelődik. Egyész éjszaka egyedül csillapítottam a gyerek lázát, fürdővel, lázcsillapítóval közben szívtam az órrát, segítség nélkül. reggel megjegyezte a párom milyen fáradt nem bírt aludni. Erre magamban: ó szegény!
Kora reggel, próbáltam a gyerekből vizeletet kicsikarni, de közben annyira folyt az orrunk, hogy szó szerint csöpögtettem a gyerekre a taknyomat, majd a párom, miután minderről tudomást sem véve játszott a nappaliban a kanapén a telefonjával, míg küszködtem, beköpte hogy nem vinném el mégis én a mintát a laborba, na erre már nagyon mérges voltam, de magamat türtőztetve mondtam neki nemet.
Ngy nehezen sikerül vizeletet gyüjteni, majd a férjem széllel-lobbal elviharzot miután még odavágta hozzám miért nem montam ezt neki tegnap délután helyett délelött...
Majd hazajött és benyögte hogy délutánra 2 szerelőt is hívott, úgyhogy majd fogadjam, majd elhúzott dolgozni.
Úgyhogy az éjszaki nem alvás után egy kialvatlan hisztis gy nagyon beteg gyerek mellett nem pihenve még a szerelőket is fogadtam, majd este hazajött a párom és benyögte hogy egész nap nem evett, "jéééé, ma nem főztél"?
Na innentől, már nem érdekelt semmi, az ájulás határán én lefeküdtem aludni, oldja meg a gyerek orrszívását, etetését, lefektetését. Természetesen próbált keltegetni hogy mit adjon enni neki, meg stb. de csak azért sem kelltem fel.
Lehet hogy gyerekes volt de a bosszóm, édes volt.
Reggel meglepődve tapasztalat hogy otthon maradt a párom, mondván hogy segít. Szép tőle de nem segített, egész nap nyomkodta a telón a játékokat, csak azért sem kértem segítséget.
Ki vagyok akadva mert undorítóan viselkedett, sajnos még eléggé betegek vagyunk, de ha meggyógyulok számonkérem hogy mi is volt ez a viselkedés.
Viszont barátnőm szerint túlreagálom. Szerinte nem kellett volna elvárnom a segítséget.
Mérgelődöm szerintem a barátnőm hülye.
Minden hebben jon az influenza jarvany nem kell dramatische csinalni belolle
Orvos vizeletminta lazat csillapitani stb
Friss levego huvos lakas sok zoldseg gyumolcs egy csomag paracetamol es orrcaepp egy par NAP kilabaltok belole.
A ferjem meg majd elkapja es halalan lesz meglatod.
Régebben lehetett rá számítani. Szerintem únja a banánt. Vagy mittom én.
A telefonján játszik, nem sms.ezik, vagy beszélget.
Tegnap kicsit beszélgettem vele, úgy tűnik depressziós, és ideges mindentől minden kis változástól.
Nem csesztem le a fentiek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!