Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kívánom a barátomat és a szexet lehet valahogy csillapítani?
Igen, nagyon-nagyon korai... Ne akarj idő előtt "kiégni", mert ha ilyen hamar kezded a szexuális életet, ez bizony előfordulhat. 20 évesen rá se bírsz majd nézni egy férfira se....
Másrészt pedig: még gyerek vagy, fogamzásgátlót sem írnak fel neked, így pedig könnyen bajba juthatsz.
Szerintem a petting is korai még.
Simán előfordulhat ilyen - hiszen most ébredeznek a hormonjaid, és a szervezeted még igen erősen reagál rájuk.
Próbálj meg ilyenkor valami másra gondolni (valami konkrét tananyagra pl.) - ez segíteni szokott a fiúknak is, nehéz helyzetekben :-)
Aztán idővel majd kialakul a 'normális' vonzalom.
Ha nem várod, ki, abból tényleg lehet gond.
Attól is lehet... csak nem annyira, mint a korai szeretkezéstől.
Azt se csináljátok hirtelen, és ne tegyetek semmit, ami a másiknak nem tetszik.
Én még azt is mondanám, hogy ne nagyon nézzétek meg egymást alul... ha eddig még nem tettetek ilyet.
Ilyen fiatalon, ráadásul úgy, hogy a petting közben eléggé elszíneződik - nem biztos, hogy szép látványnak találjátok egymást.
Takaró, félhomály javasolt...
Azért erre bíztatni egy 13 éves GYEREKET, hogy ne tartsa vissza a vágyait...??!!
Ez a 40 éves válaszoló hölgy a saját gyerekét is erre bíztatja...? Ha igen, elég nagy baj! Ez a kislány testileg még ki sem fejlődött teljesen, jó, ha a menzesze megjött már...
És nem érdekel, ha lepontoztok, de én nagyon is helytelenítem ezt a "korai szexelést"! Neki még az iskolapadban a helye, nem a fiúja ágyában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!