Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy nálatok csúnyább fiúval/lánnyal?
Figyelt kérdés
Van egy srác akinek a belsője nagyon megtetszett...rendes, aranyos stb.
csak külsőre egyáltalán nem az esetem, nem tetszik. Oké tudom, hogy nem a külső a legfontosabb, de most azért külsőre is tetszenie kéne.
2010. márc. 14. 16:07
1/13 anonim válasza:
mennyi ideje ismered a srácot? mert ha nem régóta akkor még megszépül majd a szemedben:)
2/13 anonim válasza:
ha nem vonzódsz hozzá,akkor ne gyere vele össze.szerintem ez inkább barátságnak tűnik.
3/13 anonim válasza:
pont az egyik barátommal történt egy ilyen pár napja, de ő kedvesen elküldte az illetőt...
de nem tudom, adj neki egy esélyt, hátha a végén még megtetszik neked:D de ne nagyon kábítsd
4/13 anonim válasza:
A BELSŐJE tetszett?Csak nem boncoltad fel?
5/13 anonim válasza:
Én is így jöttem össze a mostani barátommal, külsőre nem tetszett, és amíg meg nem ismertem, eszembe nem jutott volna, hogy mi valaha is együtt leszünk. De amikor megismertük egymást, mindig egyre jobban, már alig vártam hogy összejöjjünk :) Másfél éve vele vagyok, és ő legalább nem egy öntelt bunkó ..... :D
6/13 anonim válasza:
Boncmesternek tanul, mindig is szerette a nyílt embereket.
7/13 anonim válasza:
Csatlakozom a kettővel előttem szólóhoz.A legutóbbi kapcsolatom ilyen volt.Előszörre nagyon nem jött be a srác külsőre,de a kisugárzása,a karaktere megfogott.Olyan dumája volt hogy...:D Levett a lábamról.ÉS szép lassan beleszerettem.Igaz,hogy már nem vagyunk együtt,de nem emiatt mentünk szét.Szóval szerintem próbáld meg!:)
9/13 A kérdező kommentje:
igen, barátok vagyunk egyenlőre... régóta ismerjük egymást, de mostanában kezdődött el valami... sokat msn-ezünk, sms, meg taliztunk is már. és tök jól elvagyunk egymással meg minden, csak a külsejével nem tudok megbékélni. De viszont ha elveszíteném az is nagyon fájna.
2010. márc. 14. 16:24
10/13 anonim válasza:
Saját tapasztalatom szerint: nincs értelme. Összejöttem egykor egy sráccal, aki belsőleg maga volt a tökély, de nem vonzott, külsőleg nem felelt meg bizonyos elvárásaimnak. És szekáltak is vele, hogy "ilyennel" képes voltam összejönni. Tény, hogy van olyan, amikor beleszeret az ember, és elvakulva a rózsaszín ködben tökéletesnek látja a másikat; de, ha ez nem történik meg, csak csúnya vége lesz...főleg, ha a másik fél szerelmes beléd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!