Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
NORMALIS? A parom kony moly de komolyan most is 100000ft ert rendelt 32konyvet. De van neki mar egy csomo
olvassa oket igen
szexbe nincs gond
de mindenhol konyv konyv egy szobaba tele van
Es???? Mi az isten bajod van ezzel?? Sose lattal konyvtarat? Gondolod, hogy nincsenek rajta kivul meg nagy olvasok, gyujtogetok?
Hogy lehet valaki ennyire degeneralt, mint te?!
Ez miért gond?
Régen külön könyvtárszobája volt a gazdagabb értelmiségieknek. Nekünk is volt kb 500 kötetünk gyerekkoromban, pedig mi átlagos körülmények között éltünk. Amióta tudok olvasni, kb 4-500 könyvet biztosan kivégeztem már, szóval nekem is kb kánaán lenne, hogy egy akár több ezer kötet közül válogathatnék a párom mellett. De még ha nem is szeretsz olvasni, furcsának nevezni a könyvek gyűjtését szerintem sokkal furcsább :D
Te is csak profitálhatsz belőle, csak egyszer kell megvenni karbantartást nem igényel, párod pedig baromira tájékozott lehet, ha ennyit olvas.
Mi ezzel a baj?
szoba csak konyvekbol ez olyan regies meg minden nap ugy 2orat olvas kozbe frocsozik az is mi?
bajom tulsok a konyv ennyi lehetne mas hobbija is de mar nem igen utazik volt danitol spanyolig franciaktol ukrajnaig baltikumba nem volt feheroroszorszagba es a balkanon pedig inkabb utazhatnank
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!