Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Épeszű emberekkel melyik oldalon lehet chatelni? :D
Ott ahol nem abból áll a "beszélgetés", hogy mikor küldök képet, van-e cam, mekkora a cicim vagy akarok-e dugni. Olyan ahol Egyedülállók vannak fent..., és kapcsolatot akarnak.
Hol van ilyen???
18/L
pl. nekem írhatsz privit..
engem a segged is érdekel.
Első:D
Szijja!
Nem tudom,a chat.hu oldalon tuti ilyeneket kérdeznek:)
Olyan emberekkel lehet normálisan beszélni akik felvállalják magukat, pl ki van írva a nevük, pár adat, fénykép.
Amúgy az internetes ismerkedés nem túl jó, általában ha vkit megismersz az pont az ország másik végén lakik, vagy ha mákod van akkor 100km-en belül.
Én is chatel-tem jó ideig, ma már elment a kedvem, mert azt kell látnom, hogy a lányok is azzal kezdik a beszélgetést, hogy szia! mekkora? Na ez nagyon bánt engem, és a gyalogló chat-en, chat.hu-n ez van, mást én nem ismerek. Az is nagy probléma, amit előttem már írtak, hogy sokan távol élnek tőlem, vagy tőled. Természetesen kerestem társat chat-en, sőt társkeresőkön is szinte valamennyin fent vagyok, de úgy gondolom most már, hogy a boldogságot, szerelmet nem kell keresni. Ha viszont te úgy érzed szeretnél megismerkedni egy normális fiúval, akkor kérlek írj nekem e-mailt.
Üdvözlettel
Egy 27 éves fiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!