Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Épeszű emberekkel melyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Épeszű emberekkel melyik oldalon lehet chatelni? :D

Figyelt kérdés

Ott ahol nem abból áll a "beszélgetés", hogy mikor küldök képet, van-e cam, mekkora a cicim vagy akarok-e dugni. Olyan ahol Egyedülállók vannak fent..., és kapcsolatot akarnak.

Hol van ilyen???

18/L

2010. márc. 14. 03:38
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

pl. nekem írhatsz privit..

engem a segged is érdekel.

2010. márc. 14. 04:15
 2/10 StephanieXx ***** válasza:

Első:D

Szijja!

Nem tudom,a chat.hu oldalon tuti ilyeneket kérdeznek:)

2010. márc. 14. 05:09
 3/10 anonim ***** válasza:

Olyan emberekkel lehet normálisan beszélni akik felvállalják magukat, pl ki van írva a nevük, pár adat, fénykép.

Amúgy az internetes ismerkedés nem túl jó, általában ha vkit megismersz az pont az ország másik végén lakik, vagy ha mákod van akkor 100km-en belül.

2010. márc. 14. 05:27
 4/10 anonim ***** válasza:
Mindenhol vannak hülyék is meg jófejek is,ezt nehéz megmondani,de sok sikert a keresgéléshez.
2010. márc. 14. 08:47
 5/10 anonim ***** válasza:
A chat.hu-n is vannak jófej emberek és normálisak is, csak meg kell találni őket.27L
2010. márc. 14. 09:06
 6/10 anonim ***** válasza:

Én is chatel-tem jó ideig, ma már elment a kedvem, mert azt kell látnom, hogy a lányok is azzal kezdik a beszélgetést, hogy szia! mekkora? Na ez nagyon bánt engem, és a gyalogló chat-en, chat.hu-n ez van, mást én nem ismerek. Az is nagy probléma, amit előttem már írtak, hogy sokan távol élnek tőlem, vagy tőled. Természetesen kerestem társat chat-en, sőt társkeresőkön is szinte valamennyin fent vagyok, de úgy gondolom most már, hogy a boldogságot, szerelmet nem kell keresni. Ha viszont te úgy érzed szeretnél megismerkedni egy normális fiúval, akkor kérlek írj nekem e-mailt.

Üdvözlettel

Egy 27 éves fiú

2010. márc. 14. 10:13
 7/10 anonim ***** válasza:
love.hu
2010. márc. 14. 10:30
 8/10 anonim ***** válasza:
www.valósélet.hu !
2010. márc. 14. 12:16
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha gondolod írhatsz nekem. Én szeretek beszélgetni ;)
2010. márc. 14. 13:20
 10/10 anonim válasza:
ilyen oldalt már én is régóta keresek, de még nem nagyon találtam. pedig jó lenne ha lenne egy olyan hely ahova csak intelligens, komoly kapcsolatra vágyó emberek regisztrálhatnának, akik mondjuk szeretik a metálzenét is :P :D álom, édes álom
2012. jan. 15. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!