Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok arról, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, ha nem veszem le szex közben sem a melltartót mert szégyellem, hogy nincs mellem?

Figyelt kérdés

Amúgy sem volt soha nagy mellem (75A) de már egy ideje sajnos kisebb lett es mar a 65-70es melltartók is feleslegesek rám, csak azért hordom őket, hogy ne látszon át és adjon formát neki, de iszonyatosan szégyellem és az új kapcsolatomban egyszerűen képtelen vagyok levenni , pedig a héten valószínűleg sor kerül a dologra ...

Szerintetek gáz, ha fent hagyom, vagy tiltakozom és nem akarom majd levenni?

21L

2015. szept. 21. 11:54
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Nyugodtan beszélj neki a gátlásaidról. Hasonló a problémám nekem is. Időbe telt még levettem, bár inkább le lett szedve. :DEleinte kellemetlen... De aztan lassan , és ha közben dicsér és nyugtat akkor meg lehet szokni azért.
2015. szept. 22. 00:01
 22/23 A kérdező kommentje:
Hu nagyon szepen köszönöm a sok biztató választ , nem fogom takargatni, az sokkal jobban felhívná rá a figyelmet ... Úgy ertem , hogy csúnyának tartom . Mellesleg sajnos nem csak a méretével van a gond , ami jobban zavar annál is az az, hogy felemás ... Egyik az tenyleg semmi kb a másik meg majdnem 75A-s ........ Sokkal elégedettebb lennék ha M2 egyformán lenne Akkor már kicsi
2015. szept. 22. 00:51
 23/23 anonim ***** válasza:

A szám a hátméretet jelöli, a betű a kosárméretet. Ezzel ugye tisztában vagy??

Én megértelek, bár velem pont az ellentéte van. Egyáltalán nem gáz, lehet melltartóban is szexelni. Nekem pl. úgy sokkal kényelmesebb, mert nagy és lóg. Ha én vagyok felül, kizárt, hogy anélkül legyek. Tiltakozni azonban nem érdemes, nyugodtan engedd a partnerednek, hogy felfedezze a tested, mert úgy vagy csodás, ahogy.

2015. okt. 2. 03:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!