Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megsértődnétek, ha a párotok azt mondaná, hogy nem baj,
ha nem vagytok túl okosak, ő így is szeret?
Jegyek...Einstein suliban megbukott.
Az,hogy mennyire vagy okos,komplikáltabb dolog ennél.
2015. szept. 19. 18:42
Meglepődnék, mert okos vagyok. Egyébként igen, engem azért bántana egy kicsit. De azért nem kell annyira a szívedre venni. Ő talán egyetemi docens vagy mi?
2015. szept. 19. 18:42
És még mennyire szerény is vagy...Tudod,nincs rosszobb az olyan embereknél,mint te.
Okoskodnak,mindent jobban tudnak mint te,nem engednek szóhoz jutni,felsőbbrendűnek érzik magukat...
2015. szept. 19. 18:48
14/21 A kérdező kommentje:
Hát, nem egyetemi docens, de programtervező informatikusnak tanul, és nagyon jó eredményeket ér el, mikor alig tanul. Én meg egy jóval könnyebb szakon szinte állandóan tanulok, sokkal rosszabb eredményekért. Úgyhogy nem is kérdés, hogy ő tényleg okosabb nálam, és ez nem is zavar, de ez a beszólása azért rosszul esett. De lehet igazatok van, nem kellene annyira magamra vennem, végül is jót akart, csak nem tudja kifejezni magát. :)
Hát én mondjuk biztos kikelnék magamból, mert én pl kifejezetten okos vagyok. De amúgy is elég pejoratív ez így, hogy "nembaj drágám, téged se az eszedért szeretnek" lol, ez gáz.
2015. szept. 19. 18:55
Abban a pillanatban hagynám el.
2015. szept. 19. 19:22
Elég érzékenyen érintene, ha az eszemre tennének megjegyzést, hiszen mondhatni okos vagyok. Lehet, hogy nem minden vagyok minden témakörben otthon, és a gépekhez is csak annyit értek, hogy tudom, hol kell ki- és bekapcsolni, de attól még nem buta. Ha a párom egy ilyet eleresztene, biztos mellre szívnám, pedig nem vagyok sértődékeny, mindenen problémázós fajta.
2015. szept. 19. 19:26
Mindenkinek másképp működik az agya. Az, hogy neked konkrétan a szakmádhoz sokat kell törnöd magad, hogy megragadjon a fejedben, nem jelenti azt, hogy buta vagy. Lehet, hogy idegen tőled a téma, le vagy terhelve, és emiatt nem fog az agyad, nem vagy képes megtanulni olyasmit, amiben nem látod a logikát, és abban a bizonyos dologban nincs logika, magolós tárgy.. Egy programtervező informatikus valószínűleg elbukna angol szakon az egyetemen, mert nem érdekli, és nagyon nehezére esne tanulni. Sőt, nem biztos, hogy jó szociológus vagy jogász lenne belőle. Szerencséjére ő pont abból tud pénzt csinálni, ami az erőssége, te viszont valószínűleg nem azt tanulod, amiben igazán jó lennél, mert a piac nem fizeti meg azt a szakmát. Ne érezd magad butának, csak mert egy témában lassabban hozod a szintet az átlagnál.
2015. szept. 19. 19:37
Remélem, h csak hülyén fejezte ki magát, és nem ilyen bunkó, utóbbi esetben hagyd el a francba. Amúgy a tanulásnál sok múlik azon sztem, h érdekel a dolog, vagy sem. Ha nem érdekel, akkor kevésbé fog megmaradni, próbáld megszeretni a tárgyakat. :) Én pl. azokat a tárgyakat szerettem, amikben láttam a logikát, a magolósokhoz nem lenne türelmem. Az infós szak is ilyen, meg kell érteni dolgokat úgy gondolom.
Te minek tanulsz?
2015. szept. 19. 20:08
Én nem sértődnék meg, mert 130-as IQ-m van, tehát vagy viccel, vagy ténylegesen egy zseni az adott lány.
A te barátod viszont egy bunkó.
2015. szept. 19. 20:33
Kapcsolódó kérdések: