Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában nem kíván a barátnőm, de mi az oka?
az utolsó hetekbe majdnem minden nap szeretkeztünk most meg azzal az indokkal nem kíván , hogy állítólag nagyon kivan dörzsölődve lent. És egyszerűen bármit teszek nem sikerül beindítani az érzelmeit. Lassan 1 hónapja lakunk együtt. Próbáltam már pezsgővel és szamócával várni, masszázs gyertyafény mellett, de még így se.
27F 24N
És az nálad nem opció,hogy tényleg ki van dörzsölődve?Előfordul,főleg ha mint írod utóbbi napokban minden np csináltátok,meg ha sok pózt válogattok közben,simán kidörzsölödhet.
Inkább ahelyett h erőltetnéd,inkáb kérdezd meg hogy van,mióta kellemetlen neki,nézzetek utána milyen hintőpor vagy vmilyen kenőcs kellene rá.
Ilyenkor nem kombinálni kellene hanem elhinni amit mondd és segíteni megoldani minél hamarabb...
vettem krémet amit segít az ilyen problémákon, de mennyire lehet hihető ? Meg furcsa számomra hogy azt mondja hogy számára ez most felszabadító érzés hogy nem szeretkezünk minden nap. Vagy én vagyok túlfűtött vagy ő lett visszafogottabb
vagy ami lehet hogy csak az én agyalásom másba szerethetett, és csak pusztán azért van velem mert egy szép házba lakom és megkap mindent tőlem. Viszont a kétszínűséget rühelem vagy ha visszaélnek a bizalmammal.
most költöztetek össze, és lehet, hogy múlik az újdonság varázsa, szünet kell a szexben.
hogy jön a kétszínűség ahhoz, hogy nem akar most veled szeretkezni? a kötelessége lenne?
én azt unom egyébként, hogy a kérdések fele itt nem arról szól, ami az eredeti kiírás. egy ártatlan kérdéssel indítasz, mintha tényleg meg akarnád vele oldani, aztán kiderül, hogy téged csak a technikai része foglalkoztat, a hatalmi viszonyok és a bizniszelés.
megakarnám oldani a problémát mert olyan kapcsolatra minek alapozzak ami tegyük fel idővel bedöglik ? Egyszer elég volt majd fél évet elpazarolni az életemből. Akkor is bíztam mindent megtettem , hogy minden jó legyen még bulizni sem jártam el ,és hátba szúrtak ok nélkül ?
És pusztán annyi volt a magyarázat , hogy picit túl sokat ivott az ex ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!