Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a helyes ebben a párkapcsolatban?
Ugyan, Szivem... Az Én barátomnak sem volt előttem egyetlen hosszú kapcsolata sem, a leghosszabb előttem 1-2 hónap volt és mikor Mi összejöttünk, nem gondolta volna ő sem, h ebből komoly és hosszú kapcsolat lehet, egyszerűen csak belém szeretett, soha senkit nem szeretett úgy, mint Engem és már 8hónapja együtt vagyunk :) Szerintem ez nem ugy alakul, h ki hogyan tervezi a párkapcsolatát.. Egyszerűen csak majd úgy érzi, h szerelmes. Még akkor is, ha nem mutatja ki úgy, ahogy Te képzeled... Nem minden úgy van, mint a filmekben és a mesékben.. Erre sajnos nekem is rá kellett jönnöm, mivel barátom régebben nem mutatta ki mit érez irántam, csak aztán leültünk és megbeszéltük és elmagyaráztam neki, h Nekem is ugyanúgy jól esne ha kimutatná jobban, ahogy Neki is jól esik, ahogy Én kimutatom. :)
ugyhogy sok sikert Nektek és további szép párkapcsolatot :)
/Az a "DE" szócskát meg felejtsd el, amilyen hamar csak tudod :) /
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!