Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyik legjobb HAVEROM lány! Mit csináljak?
Nem azért, mert nincs fiú haverom, csak vele beszélem meg velem és vele mi van.. és hát lett egy barátja (kapcs.) és a fiúja nagyon féltékeny rám, holott annak a fiúnak is a legjobb barátja lány, és szinte megtiltja hogy a lány, aki történetesen ugy a haverom velem találkozzon! Na ez milyen?
HA nem érted olvasd ujra :DD
Értem én, nem kell aggódni.
Amúgy max beszélhetsz a fejével, mert megértem, hogy milyen idegesítő lehet. Vagy titokban találkoztok. Vagy hármasban. Jobb ötletem most hirtelen nincs.
plan A: haverkodj össze a sráccal
plan B: szedd fel a csajt
kb én is így vagyok...
A legjobb haverom lány, sokat beszélgetünk, lógunk együtt, van egy pasasa aki pedig baromiféltékeny, és a csaj ezért nem is mer annyiszor eljönni velem, meg siránkozik hogy nemmeri bevallani hogy velem ennyiszer járkál, pedig az őszinteség fontos egy kapcsolatban... Szal érted..
Szóval nem vagy egyedül :) Én leszarom, a szerencsétlen gyerek úgyse fogja sokáig kihúzni ha ennyire nyomi, csak az az egy bánt hogy mindig azzal jön a csaj, hogy mit szólna ehhez a pasija... Hát bocs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!