Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van rá esély, hogy a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van rá esély, hogy a barátom kibírja, hogy egész életében egy nővel van? Esetleg "elhajlási engedély"?

Figyelt kérdés

16 évesen jöttünk össze, most 21 évesek vagyunk.

Neki én vagyok az első mindenben, nekem volt pár komolytalan kapcsolatom (szex is) előtte.

Nagyon jó a kapcsolatunk, nem látom rajta, hogy vágyna mással kipróbálni, de ha együtt maradunk, nem tudom, ez így fog-e maradni.

Szóval tegyük fel, hogy összeházasodunk (persze nem a közeljövőben) gyerekek, egyéb, de vajon mennyi az esély, hogy nem megy rá erre a kapcsolatunk?

Egyébként nem egy csajozógép, a szexben megvan minden összhang, de értitek.. És lehet, hogy felesleges ezen agyaszkodnom, de a jövőben lehetséges, hogy egy ideig nyitott kapcsolat, "elhajlási engedély" lenne a megoldás? Mármint az embernek csak izgatja a fantáziáját, milyen mással, és főleg egy pasinak egy egész életet úgy leélni, hogy csak 1 nővel volt..sok ember szerint lehetetlen. Szeretet ide vagy oda, valamilyen szinten ösztönlények vagyunk, és nem akarnám, hogy erre rámenjen a kapcsolat.

Egyébként a barátom nem említett semmi ilyesmit, láthatólag teljesen jó ez most így neki, de még nagyon fiatalok vagyunk, ki tudja mit hoz a jövő..

Vélemények? :)

2015. szept. 12. 17:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szerintem beszélj róla is erről, hogyha egyszer emiatt sarokba szorítva érezné magát, akkor x időre adj neki kimenőt, amikor neked is ugyanúgy megvan a kimenőd természetesen. Én egy ilyet szerintem bevállalnék ilyen esetben. De csakis, ha nem volt még rajtam kívül mással.

Alapvetően itt a gond akkor lehet, amikor bejön az életébe még egy nő, akivel sok közös vonásuk van és kölcsönös vonzalom lép fel, mert egy olyat baromira nehéz megállni... de akkor meg előfordulhat, hogy örökre vége is lesz, pedig az alapvető ami hajtotta az az újdonság volt...

2015. szept. 17. 16:28
 12/13 anonim ***** válasza:
figyelj! ezt nem lehet ugy elore tudni mert ahogy emlitetted ott az oszton a kivancsisag. meg fogja tenni barmennyire is szeret ot ev tiz ev mulva kitudja. en is elso szerelemmel eltem le egesz fiatalsagom sot en meg szabad utat is adtam a kicsapongasra es tobb mint 20 ev utan kulonutakat jarunk. pedig az elejen egyeletre szolt a kapcsolatunk. remelem te nem igy leszel majd. a ferfiakat( legtobbjet) a farkuk hajt. ha meglatnak egy jo csajt akinek nem tudnak ellenalni es a csaj benne van megfektetik es nem haboznak csak majd utanna gondolkodnak.
2015. szept. 17. 18:28
 13/13 anonim ***** válasza:
Mi lett a helyzet kérdező, azóta sok év eltelt 🙂
2019. szept. 21. 06:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!