Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tanácsolnál? Kissé el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tanácsolnál? Kissé el vagyok már keseredve.

Figyelt kérdés

Itt vagyok, lassan 20 évesen, komolyabb párkapcsolat nélkül gyakorlatilag. Szinte csak negatív tapasztalat ért az évek alatt. Vagy reménytelenül voltam szerelmes vagy akivel szívesen összejöttem volna, az lépett vissza. Vagy ha valaki érdeklődött irántam, azt én utasítottam el elég hamar különböző indok miatt, mint hogy pl. 1 hónap alatt 3-szor ha találkoztunk, vagy az első randi után kijelentette, hogy akkor az egész nyarat töltsünk kb. együtt, ez engem szó szerint megrémisztett.

Kinézetre teljesen átlag vagyok, nem egy miss world hungary, de azért olyan ronda sem lehetek, ha már pár srácnak felkeltettem a figyelmét... Szeretek szórakozni járni, kicsit néha kockulni, elbolondozni vagy csak bámulni ki a fejemből ha arról van szó, szóval nem vagyok azért ilyen szobanövény, de valahogy akkor sem működik soha a dolog és egyszerűen nem értem miért. Oké abban van valami, hogy akiktől én nem akartam semmit, azokkal max 1-1,5 hónapig ha együtt voltam, mert nem jött semmiféle kis "szikra" vagy akármi, amiből érezhettem volna, hogy igen, ebből még lehet több is... Lehet ez a gond? Kérlek mondjatok valami okosat :(

L

2010. márc. 12. 21:43
 1/7 anonim ***** válasza:
headshot
2010. márc. 12. 21:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Tudod, hogy mit keresel? Konkretizáltad, hogy milyen fiú kell?
2010. márc. 12. 21:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Egyszerűen még nem találtad meg azt, aki be tudja gyújtani a szikrát. Nem szabad állandóan a pasikkal foglalkozni meg görcsösen akarni, hogy legyen valakid, mert így soha nem fog összejönni.
2010. márc. 12. 21:50
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom így megmondani, hogy kit/mit keresek, mikor megtalálom, abban a pillanatban tudom, hogy igen, ERRE vártam. Nem azt nézem, hogy szőke vagy barna, kék vagy zöld szemű, hanem az... csak úgy jön :)
2010. márc. 12. 21:58
 5/7 anonim ***** válasza:

Előzőnek igaza van. Minél jobban görcsölsz ezen, annál inkább rosszabb lesz. Építgesd az életed, járj társaságba, nyugi, nem fogsz pár nélkül maradni.

Egyébként nagyon sok hozzád hasonló aggódó fiatal van, mert kb. naponta tesznek fel hasonló kérdéseket...

2010. márc. 12. 22:06
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem görcsölök rajta, mert tudom, hogy avval sem megyek semmire, csak ma összeültünk ismerősökkel egy kicsit, aztán látni a boldog párokat... Ilyenkor önkéntelenül is elgondolkodom, hogy nekem ez miért nem megy...
2010. márc. 12. 22:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Ebben leginkább ne tőlünk várj választ, mert nem ismerünk téged, sem azokat akikkel eddig próbálkoztál. Lehet veled van a baj, de az is lehet, hogy tényleg egyik srác nem volt hozzád való. Nézd, mindenkit máskor ér el az a dolog, és persze bizonyos mértékig lehet tenni érte, és irányítani a sorsodat, de az a helyzet, hogy sok múlik a szerencsén, a sors kezén. Pl. Tegyük fel...egyik reggel nem tudod eldönteni, hogy magassarkút vagy edzőcipőt vegyél e fel, végül is a csinosabbat választod, az utcán szembejön veled egy helyes srác, teljesen rabul ejt a tekintete. Elábrándozol, de sajnos tűsarkúdban teljesen elveszted az egyensúlyod, és hasra esel a srác előtt. Ő aggódva felsegít, idegesen próbálod kimagyarázni magad, ő segít leporolni a ruhádat, és valahogy szóba elegyedtek. Kiderül, hogy ő az, akit vártál, minden szuperül alakul, majd pár év múlva álomesküvő stb... És akkor belegondolsz...mi lett volna, ha aznap az edzőcipőt választod?
2010. márc. 12. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!