Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanácsolnál? Kissé el vagyok már keseredve.
Itt vagyok, lassan 20 évesen, komolyabb párkapcsolat nélkül gyakorlatilag. Szinte csak negatív tapasztalat ért az évek alatt. Vagy reménytelenül voltam szerelmes vagy akivel szívesen összejöttem volna, az lépett vissza. Vagy ha valaki érdeklődött irántam, azt én utasítottam el elég hamar különböző indok miatt, mint hogy pl. 1 hónap alatt 3-szor ha találkoztunk, vagy az első randi után kijelentette, hogy akkor az egész nyarat töltsünk kb. együtt, ez engem szó szerint megrémisztett.
Kinézetre teljesen átlag vagyok, nem egy miss world hungary, de azért olyan ronda sem lehetek, ha már pár srácnak felkeltettem a figyelmét... Szeretek szórakozni járni, kicsit néha kockulni, elbolondozni vagy csak bámulni ki a fejemből ha arról van szó, szóval nem vagyok azért ilyen szobanövény, de valahogy akkor sem működik soha a dolog és egyszerűen nem értem miért. Oké abban van valami, hogy akiktől én nem akartam semmit, azokkal max 1-1,5 hónapig ha együtt voltam, mert nem jött semmiféle kis "szikra" vagy akármi, amiből érezhettem volna, hogy igen, ebből még lehet több is... Lehet ez a gond? Kérlek mondjatok valami okosat :(
L
Előzőnek igaza van. Minél jobban görcsölsz ezen, annál inkább rosszabb lesz. Építgesd az életed, járj társaságba, nyugi, nem fogsz pár nélkül maradni.
Egyébként nagyon sok hozzád hasonló aggódó fiatal van, mert kb. naponta tesznek fel hasonló kérdéseket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!