Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megütöttem a barátnőm, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megütöttem a barátnőm, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tegnap este egy szórakozó helyre mentem ahol a barátnőmet egy másik pasival láttam, szorosan álltak egymás mellett(a sráccal egyébként régen le is feküdt), oda mentem félre hívtam, de nem jött elküldött azt mondta hagyjam békén, miközben már másfél éve velem van. Ott hagytam és ittam, később nagy nehezen félre hívtam ,de semmit se mondott csak hogy hagyjam békén, kivettem a telefonját a kezéből és elolvastam amit a sráccal beszélt. Már találkozót beszéltek meg, becézgették egymást, meg ugye a hiányzol es stb. Ekkor elé dobtam a telefonját és adtam neki két pofont majd ott hagytam(telefon széttört de kifizettem).

Tudom soha nem szabadott volna kezet emelnem rá, nagyon bánt az eset, soha nem ütöttem meg egy lányt se, és iszonyatos lelkiismeret furdalásom van.

Kérdésem: Hogy tegyem ezt jóvá? megbocsálthatatlan amit tett, de engem zavar, hogy megütöttem

2015. szept. 12. 15:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
De igen, ha feljelentést tesz, akkor van jogi következménye. Már írtam: könnyű testi sértés. Tessék utánanézni a Btk.-ban. De látom, egyeseknek kesztyűbábokkal kell eljátszani, mert az írott szöveget nem értik.
2015. szept. 12. 19:21
 12/14 anonim ***** válasza:

Rosszul tűröd, ha a párod lekoptat, miközben más pasasokkal flörtöl?

Hát kérlek... vagyunk még ezzel páran a világegyetemben.

Apuci meg b*ssza meg a lánykáját (mindjárt a fél város után - ammi a jelekből itélve meg is lehetett neki), oszt jónapot.

2015. szept. 13. 04:09
 13/14 anonim ***** válasza:
Jól tetted....azért nem 2 hétig voltatok együtt,hogy így koptasson le....az ilyen még azt sem érdemli meg ,hogy elnézést kérj tőle....ő sem kért elnézést amikor más pasikkal szórakozott miközben még a te barátnőd volt....
2015. szept. 13. 09:24
 14/14 anonim válasza:
dik sun
2015. szept. 21. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!