Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a barátom folyton áll? Hosszú távon egy kicsit kellemetlen, hogy mondjuk a HÉV-en. Egyszer még az ellenőr is észrevette és vigyorogva közölte "Gondolom jó lesz az estétek! "Vagy mit tegyek ilyen helyzetben?
Férfi bemegy a gyógyszertárba.
- Jó napot, beszélhetnék egy férfi eladóval?
- Sajnos csak én vagyok itt, meg a nővérem. - mondja az eladónő.
- Biztos van itt egy férfi is...
- Nézze uram, ezt a gyógyszertárat mi ketten vezetjük, én és a nővérem. Mar tíz éve csináljuk. Csak tudnék róla, ha dolgozna itt férfi alkalmazott. De ne érezze magát kellemetlenül, nyugodtan mondja el, mi a problemája.
- Tudja, nagyon kellemetlen, de... az a helyzet, hogy állandósult az erekcióm... ehem. Mit tud ajánlani?
- Hát igen, ez tényleg érdekes probléma. Várjon itt 5 percet, hátramegyek és megbeszélem a nőveremmel. - azzal úgy is tesz. Pár perc múlva visszajön.
- Uram, megbeszéltem a nővéremmel, és a következőt tudjuk ajánlani: egyharmad rész tulajdonjog az üzletből és teljes ellátás.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:02
hihi:D
Idővel alábbhagy a dolog, ha már több ideje lesztek együtt.
Takarjátok el táskával ,vagy forduljon úgy,hogy ne lehessen látni.
Én is ilyen vagyok. Ha a bnőm csak a kezemet fogja,már elkezd állni. Ez éjjel áldás,nappal átok. :)
A "leápolás" megoldhatja egy időre,de egyébként feszülösboxer...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!