Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom mi a helyes de nem olyan egyszerű. Hogy felejtesem el?

Figyelt kérdés
Nah az a helyzet h msn-en beszéltem egy pasival (16) és nagyol jól elvoltunk meg minden mikor femerült h járjunk akkor ő nem akart velem meg talizni se. Már alig beszéltünk meg minden kb 1 hónapot nem is szoltun k egymáshoz msn-en és még mindig nem taliztunk. Anyum és az ő apja egyedülállóak és megismerkedtek a neten és összejöttek és ezt nem tudtuk hanem kijött az apja és bemuttkozott és ugyanúgy hívták mint a 16 éves fiút. És egy-két tali után kijött a fiú is hozzánk bemutukozni de ő akkor még nem tudta h én az apja bnőjének (anyunak) a lánya vok. Mikor leesett neki nagyon meglepődött h én vok a netes csaj és hát másnak képzelt és rögtön járni akartz velem meg minden dehát anyuék együtt vannak, am meg nekem is sokkal jobban bejött mint hittem mivel jobban nézki meg minden. Már 1 hónapja majdnem minden nap jön el hozzánk és beszélgetünk és nagyon-nagyon rossz h nem lehetek vele meg neki is mivel nagyon egymásrataláltunk de anyuéknak nem akarunk rosszat. Segítsetek mi legyen h felejtsem el ha minden nap kijön és beszélünk és együtt hülyülünk órákon át mert havernak is nagyon jó mint most de az se jó mivel akkor csak még roszab mind a kettőnknek h nem tudjuk elfelejtei egymást.
2010. márc. 12. 16:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem értem, miért kéne elfelejteni egymást? Mi köze ehhez a szüleiteknek. Mert sztem semmi. Ha járni akartok akkor járjatok! Nem értem ezzel miért tennétek rosszat anyukádéknak. Így jött össze. Örülj neki. Ez így volt megírva :)
2010. márc. 12. 16:42
 2/3 A kérdező kommentje:

jah mert az olyan nagyon jól jön ki h anyuék járnak meg mi is :S

a-a az úgy nem jó mert anyuék szétmennének az biztos és azt nem akarjuk

2010. márc. 13. 11:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ebben nincs gáz. Osztálytársam is a "mostohatesójával" volt együtt több mint két évig. Azóta már szakítottak, de a szülők azóta is boldogan élnek együtt. Nem kell túlparázni a dolgot szerintem.
2010. márc. 13. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!