Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nézeget szexpartner...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézeget szexpartner kereső oldalakat? (1 éve vagyunk együtt) 20/L Sűrgős! Értelmes válaszokat ha lehet! (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
A párommal 1 éve vagyunk együtt és mostanában szexpartnerkereső oldalakat nézeget,kb 1 hónapja, pl.vidékilány.hu... meg még egy párat és a fórumot is elolvassa, ami arról a lányról szól, amit a férfiak mondanak róla, akikkel már volt a csaj.Nem csak úgy összevissza, hanem abból a megyéből keresgél lányokat és nézi meg az adatlapjukat, ahol lakunk. Ma jöttem rá, csak még nem szóltam neki, nemtudom, hogy várjak még, vagy kérdezzek rá, mert nem értem miért csinálja, pedig megkap tőlem mindent.
2010. márc. 11. 21:41
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Azért,mert ti nők ezt tudjátok,a büdös,lucskos pinátokkal szart keverni!Elégítsd ki rendesen és nem nézi a ribiket!Adj neki egy tíz ezrest,próbálja ki bátran és mesélje el az élményét(jelentéktelen,elélvezel és az utolsó rángásnál már öltözködik is a liba)vagy nyújts többet az alapnál!
2010. márc. 14. 18:32
 22/23 anonim ***** válasza:

Hát ez az utolsó nagyon értelmes, jó lehet a barátnőjének lenni!!

Amúgy sztem is mindenképpen kérdezz rá, érezni fogod, hogy igazat mond-e vagy mi a helyzet!

2010. márc. 14. 18:51
 23/23 anonim ***** válasza:

O_O

Én a helyedbem már régen otthagytam volna!

Milló százalék, hogy már megcsalt!

Ne haragudj béjbe, de ez az igazság!

MENEKÜLJ!

2010. márc. 14. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!