Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számít furának?
Nem fura. Manapság ki mondja meg kinézetre egy 15 évesről, hogy ő még csak 15, és nem 16, vagy 17? És ki mondja meg egy 17 évesről, hogy ő már 17, és nem 16, vagy 15? Annyira hasonlóak a fiatalok mostanában (mondom én ezt a 23 évemmel :D), senki sem tudja róluk megállapítani, mennyi idősek. Tehát a "külvilágtól" nem kell tartanod.
Ami pedig az érzéseket illeti: ki az, aki előírja, hogy a lánynak kell a fiatalabbnak lennie? Nekem az első barátom 1 évvel volt fiatalabb, mint én, aztán a 3. 2 évvel. Engem nem zavart, őt nem zavarta. Mindketten jól éreztük magunkat a kapcsolatban, amíg tartott... :)
Megszólni érte senki nem fog, főleg, ha nem is tudják, hogy 2 év van a te javadra, akik meg tudni fogják, nem fognak beleszólni. :)
Nyugodtan kezdeményezz, vagy gyere vele össze.
Tudod, mi az "abnormális"? Ha egy 80 éves nénike kavar egy 20 éves sráccal. :D Na, azon már tutira kiakadnék én is. XD
Fordítva még hagyján...
:D
Ja, és közvetlen környezetemben van egy pár, a nő 31 éves, a fickó meg csak most töltötte a 27-et. Ki foglalkozik a majd' 5 év korkülönbséggel? Senki.
A kor úgyis "belül" dől el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!