Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít furának?

Figyelt kérdés
Van egy fiú,aki 2 évvel fiatalabb nálam. Nagyon megtetszett,de kissé riaszt a korkülönbség.Így az ismerkedést sem nagyon merem kezdeményezni...Tudom ez egyéni dolog,hogy kinek mi a fura,valakinek ez az,valakinek nem..nekem szokatlan,de,ha lenne is köztünk valami,az mennyire számít "abnormálisnak"? Sosem volt még fiatalabb fiúm. L/17
2010. márc. 11. 21:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem egy évvel fiatalabb a párom (és én vagyok a lány), de mi már középhuszasok vagyunk, így nem olyan feltűnő a dolog. Lehet, hogy nálatok sem számítana? :)
2010. márc. 11. 21:25
 2/6 anonim ***** válasza:
szerintem hajrá! ha éretlen a dologhoz az ugyis hamar kiderül és szerintem megér egy próbát!
2010. márc. 11. 21:28
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem fura. Manapság ki mondja meg kinézetre egy 15 évesről, hogy ő még csak 15, és nem 16, vagy 17? És ki mondja meg egy 17 évesről, hogy ő már 17, és nem 16, vagy 15? Annyira hasonlóak a fiatalok mostanában (mondom én ezt a 23 évemmel :D), senki sem tudja róluk megállapítani, mennyi idősek. Tehát a "külvilágtól" nem kell tartanod.

Ami pedig az érzéseket illeti: ki az, aki előírja, hogy a lánynak kell a fiatalabbnak lennie? Nekem az első barátom 1 évvel volt fiatalabb, mint én, aztán a 3. 2 évvel. Engem nem zavart, őt nem zavarta. Mindketten jól éreztük magunkat a kapcsolatban, amíg tartott... :)

Megszólni érte senki nem fog, főleg, ha nem is tudják, hogy 2 év van a te javadra, akik meg tudni fogják, nem fognak beleszólni. :)

Nyugodtan kezdeményezz, vagy gyere vele össze.

Tudod, mi az "abnormális"? Ha egy 80 éves nénike kavar egy 20 éves sráccal. :D Na, azon már tutira kiakadnék én is. XD

Fordítva még hagyján...

:D

2010. márc. 11. 21:28
 4/6 anonim ***** válasza:

Ja, és közvetlen környezetemben van egy pár, a nő 31 éves, a fickó meg csak most töltötte a 27-et. Ki foglalkozik a majd' 5 év korkülönbséggel? Senki.

A kor úgyis "belül" dől el.

2010. márc. 11. 21:29
 5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.Valóban igaz,hogy külsőleg senki nem tudja megmondani és a barátaim meg nem szólnának be érte.Most már csak össze kellene vele ismerkednem:)
2010. márc. 11. 21:33
 6/6 anonim válasza:
énis most jöttem össze egy sráccal aki 15 éves és én 17..kicsit zavar a korkülönbség.meg félek hogy majd sokan lenéznek majd ez miatt..akik ismernek..a többi ember nem érdekel..de igazából tökre összeillünk jó vele lenni..stb..szal sztem csak ez a fontos..amúgy meg többnek néz ki mint 15 nem gyerekes.sőt szerintem értelmesebb mint egy 17 éves : )
2010. máj. 23. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!