Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még nem akar járni, de szexet meg igen, mit tegyek?
Most csak őszinte pasik véleményét várom.
20 évesek vagyunk. A srác két komoly kapcsolaton van túl, tisztességes, becsületes(több forrásból tudom). Az utolsó barátnője 3x csalta meg. Ezután ismerkedtünk meg. 4 hónapja ismerjük egymást, és azért nem jövünk össze, mert fél, hogy megbántana. A megcsalás óta úgy érzi, ő nem ugyan az az ember, és ő azt akarja, hogy én a régi énjét ismerjem meg, időt kért, hogy össze szedje magát, mert mostmár elbizonytalanodott a saját személyiségében is.
Teljesen megértem, mert hasonlón mentem át...de!
Felvetette, hogy lehetne szex, én viszont elutasítottam, mondván, hogy én szűz vagyok és akkor még jobban kötődnék. Megértette, nem erőlteti, kivéve az orális szexet.
Minden nap felveti, és én minden nap elmondom, hogy NEM, és nem érti meg, hogy miért....megmondtam neki, hogy én nem szexkapcsolatot keresek. Nem csak ezért van velem, mert majdnem minden nap találkozunk, de már tegnap este is rámírt, hogy miért nem lehet közöttünk egy picit több?
Jó, ő már nem szűz, nem bír magával, ráadásul oda meg vissza van az alakomért, de tudom, hogy ha beadnám a derekamat, onanntól ebből rendes kapcsolat nem lenne...
"Jó, ő már nem szűz, nem bír magával, ráadásul oda meg vissza van az alakomért, de tudom, hogy ha beadnám a derekamat, onnantól ebből rendes kapcsolat nem lenne..."
Ez az első, ami feltűnt nekem, Kérdező, fiatal vagy még, de tiszteletreméltó, hogy ilyen éretten gondolkozol.
Ne is add oda magad, tartsd magad az elveidhez. Pláne, ha szűz vagy, nem mindegy ezt az ajándékot kinek adod oda.
Én is így gondolkoztam, mint te, komoly elveim vannak, és én is olyannal vesztettem el, akiről azóta is azt tudom mondani, hogy a legjobban megérdemelte. Később is maradj ilyen mentalitású, sok mindentől megóvód így magad.
Ami ezt a pasit illeti, egy nagy görény. Én is kiakadtam azon a mondatodon, hogy erőlteti az orális szexet. Nekem is az ugrott be a fejembe, mint az egyik válaszadónak, hogy:"Micsodaa?"
Hogy mit tegyél? Mond meg ennek az illetőnek, hogy téged csak akkor keressen, ha rendet rakott magában, s, hogy bizonytalan személyiséggel ne akarjon sem szexuális, sem pedig párkapcsolati szinteket megélni senkivel sem, mert abból jó nem sül ki. (Tapasztalat.)
Az, hogy ennyire nyomul, folyton erről beszél, elég nyilvánvaló jel, hogy csak a szexre hajt. Én csak is kizárólag párkapcsolatban létesítek férfival szexuális kapcsolatot, nem véletlenül. Vagy teljesen téged akar, és akkor párkapcsolatba kezdetek, miután túlette magát a múltján és helyreállította a bizalmát (!) vagy felejtsen el, mert csak a tested ne kelljen.
Kérdező, tarts távolságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!