Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket is zavarna, ha nem tudnátok csak szeretgetésből összebújni a barátotokkal mert egyből elkezd fogdosni?
Persze,hogy fogdos,mert kíván. de egyszerű,elégítsétek ki egymást rendesen,szexeljetek nagyot,utána mehet a bújás :D
22L
Mennyi idős vagy? Ha csak szeretgetésre vágysz, akkor bújj a macidhoz. Vagy elégítsd ki előtte.
De ha fiatal vagy, akkor a macit javaslom.
Ha én éppen összebújásra vágynék csak, tuti megmondanám neki kedvesen, hogy most csak szeretgessük egymást, mert erre van szükségem.. :)
Ha nem ért a jelzésekből, hát ki kell mondani az érzéseinket, nincs mese. :)
Persze azért óvatosan, de kedvesen is el lehet mondani bármit, hogy ne legyen belőle sértődés. :)
22N
Régebben nekem is volt ilyen prűd, aszexuális beütésű csajom, hisztirohamot levágott, ha "szeretgetős összebújás" közben véletlenül hozzáértem a fenekéhez. A "szeretgetős összebújások" másból sem álltak a számomra, minthogy félve ügyeltem, hova rakom a kezemet, nehogy félreértse. Fenék, csípő, has ki volt lőve, mell ki volt lőve, comb ki volt lőve, azt is kifogásolta, ha a derekához nyúltam, és persze csak fogni lehetett, simogatni nem, szóval a végén abban maradtam, hogy vagy a vállát markoltam, vagy a térdét. Rohadt romantikus összebújások voltak, mondhatom.
Szerencsére már egy jó ideje nincs ilyen nőm, és nem is lesz többet, az fix.
Azért a nőknek is jó lenne megérteni, hogy mi férfiak másképp vagyunk drótozva.
Amit te ülve csinálsz, azt mi állva.
Amit te szeretgetésnek hívsz, mi azt szexnek.
Ha átneveled a párod, és jobban érzed magad, hogy pacskert csinálsz belőle, akkor ne csodálkozz majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!