Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket is zavarna, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket is zavarna, ha nem tudnátok csak szeretgetésből összebújni a barátotokkal mert egyből elkezd fogdosni?

Figyelt kérdés
Teljesen idegbeteg vagyok emiatt, hogy a barátommal nem tudjuk egymást csak simán megszeretgetni vagy csak összebújni mert már kb egyből érzem hogy vagy a bugyim alá nyúlkál vagy már a melleimet fogdossa, én vagyok a prűd p*csa vagy igazam van?
2015. szept. 1. 17:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
A barátom igencsak szexőrült, de ha jelzem, hogy most másra vágyom, akkor MEGÉRTI! Nem letolni kell, hanem elmondani, hogy mire vágysz!
2015. szept. 1. 19:51
 12/22 anonim ***** válasza:
Az én barátom is általában ha oda jön hozzám, imitálja is a dolgot. Mondom neki: hihhhetetlen milyen romantikus vagy!
2015. szept. 1. 20:06
 13/22 anonim ***** válasza:
8%

Persze,hogy fogdos,mert kíván. de egyszerű,elégítsétek ki egymást rendesen,szexeljetek nagyot,utána mehet a bújás :D

22L

2015. szept. 1. 22:17
 14/22 A kérdező kommentje:
ha szeretgetős összebújásra vágyom akkor nem szexelni akarok...
2015. szept. 1. 22:32
 15/22 anonim ***** válasza:
30%

Mennyi idős vagy? Ha csak szeretgetésre vágysz, akkor bújj a macidhoz. Vagy elégítsd ki előtte.

De ha fiatal vagy, akkor a macit javaslom.

2015. szept. 2. 00:43
 16/22 anonim ***** válasza:

Ha én éppen összebújásra vágynék csak, tuti megmondanám neki kedvesen, hogy most csak szeretgessük egymást, mert erre van szükségem.. :)

Ha nem ért a jelzésekből, hát ki kell mondani az érzéseinket, nincs mese. :)

Persze azért óvatosan, de kedvesen is el lehet mondani bármit, hogy ne legyen belőle sértődés. :)

22N

2015. szept. 2. 02:44
 17/22 anonim ***** válasza:

Régebben nekem is volt ilyen prűd, aszexuális beütésű csajom, hisztirohamot levágott, ha "szeretgetős összebújás" közben véletlenül hozzáértem a fenekéhez. A "szeretgetős összebújások" másból sem álltak a számomra, minthogy félve ügyeltem, hova rakom a kezemet, nehogy félreértse. Fenék, csípő, has ki volt lőve, mell ki volt lőve, comb ki volt lőve, azt is kifogásolta, ha a derekához nyúltam, és persze csak fogni lehetett, simogatni nem, szóval a végén abban maradtam, hogy vagy a vállát markoltam, vagy a térdét. Rohadt romantikus összebújások voltak, mondhatom.

Szerencsére már egy jó ideje nincs ilyen nőm, és nem is lesz többet, az fix.

2015. szept. 2. 02:58
 18/22 anonim ***** válasza:

Azért a nőknek is jó lenne megérteni, hogy mi férfiak másképp vagyunk drótozva.

Amit te ülve csinálsz, azt mi állva.

Amit te szeretgetésnek hívsz, mi azt szexnek.

Ha átneveled a párod, és jobban érzed magad, hogy pacskert csinálsz belőle, akkor ne csodálkozz majd.

2015. szept. 2. 04:56
 19/22 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, nekem volt már olyan pasim, akinek a szeretgetés egyből felkérés volt keringőre és nem értette, hogy lehet lesz hozzá kedvem később, de az adott időpontban a hátam közepére se kívánom és ha tovább folytatja később se lesz kedvem. És van most aki megérti, hogy ha felcseszett aggyal érek haza vagy kicsit szarul érzem magam, akkor előbb ölelgessen meg, bújjunk össze, simogassa a hátam és utána lehet megjön a kedv is.
2015. szept. 2. 11:20
 20/22 anonim ***** válasza:
Csakhogy egy valamit nem vagytok hajlandóak tudomásul venni. A férfi ember. Nem egy gép, ami azért létezik, hogy benneteket szolgáljon. Nem azért van az agya, hogy kitalálja, hogy mit akartok. És még csak nem is magától töltődő pénzeszsák.
2015. szept. 2. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!