Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idegesít a párom exe?
Olyan igazi elkényeztett hercegkisasszony. A pasija nagyon jól keres, így neki nem kell dolgozni. Ha itt van, sajnos a feje tetejére áll minden, a barátom kb szóba sem áll velem, neki meg a feneke fényesre van nyalva.
Megnézte a lakásukat, ami szerintem semmivel sem rosszabb, mint az övéké, de neki nem tetszik, mert a vendégszobában nem franciaágy van, gáz, hogy a hálószobában vannak a hangszereink, meg egy metálos logó, szerinte ez gyerekes. Neki lassú az internetünk, mert nem tud játszani a gépén, gáz, hogy meleg van a szobában, neki ventillátort kell szerezni.
Egy órája van itt, de ott tartok, hogy fejbe lövöm magam.
Én holnap este 8ig dolgozom, a páromék meg mennek szórakozni. Megkérdeztem, ha megy reggel a városba, nem tudna-e nekem rajzkészletet szerezni a boltból, nekem munka előtt nincs időm, és ma volt az egyetlen szabadnapom, jövő héten nem lesz.Persze megmondta, hogy nem, oldjam meg magam. (nem a pénz miatt, azt adtam volna, jól keresek)
A csaj meg: "Mi akkor megyünk, amikor akarunk, nem kell mindenkinek lelépni reggel" (utalva ezzel, hogy ciki, hogy én dolgozom)
A csajra már a férje is rászólt egyszer valamivel kapcs, hogy kicsit vegyen vissza.
Amugy nem szép lány, csak nagyon felvág a férje pénzére. (a srác a barátom legjobb barátja)
Most komolyan szakítanom kéne emiatt?
21L, 23F, 28F
Én a helyedben megbeszélném a barátommal, hogy ők ketten a barátjával menjenek és tartsanak fiúbulit, de titeket ne hozzanak ebbe a helyzetbe.
Én biztos nem lennék ott, amikor a barátom az exével találkozik. Ez kínzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!