Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11 évesen hogy/hol tudnék szerezni egy lányt akivel szeretnénk egymást? Ha összejövünk szeretjük egymást mennyit várjak a csókhoz?
Barátnőt bárhol szerezhetsz: a suliban, a baráti körödben stb...
A nagyobbak úgy szokták, h a csók elcsattanása után mondják azt h együtt vannak, járnak..Fiatalabb korban sztem ez úgy működik, h akkor csókold meg, mikor elérkezettnek érzed az időt, max az 5. nap
Amúgy sztem még várhatsz a naaagy szerelemmel pár évet:)
Szerintem is az iskolában. Vagy nézz szét a környéketeken, vagy járj valamilyen szakkörre, edzésre, különórára, és ott is ismerkedhetsz. :)
Nem lehet napok (hetek, hónapok, évek) számában meghatározni, mennyi idő teljen el az első csókig. Ez minden párnál másképp van.
Amikor a lány is akarja. Netán amikor ő kezdeményezi -olyan is van ám! Ahogy a helyzet hozza. :)
Ez nem ugy működik hogy most odamész egy egy lányhoz és megmondod neki hogy "Szeressük egymást"
Különben is mégcsak 11 éves még jóformán nem is vagy tisztában a dolgokkal ráér még később fogalkoznod ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!