Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik még manapság olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még manapság olyan csaj aki nem szeret leszbizni?

Figyelt kérdés
2010. márc. 10. 23:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

mit értesz azalatt, h "leszbizni"?

nekem pl sose voltak ferde hajlamaim, de kislánykoromban én is kézenfogva járkáltam mosdóba a legjobb barátnőmmel. :D

viszont sose csókolnék meg lányt, vagy vetkőztetnék pucérra, vagy akármi. én abszolút pasipárti vagyok, abban is a páromé. :D

23L

2010. márc. 11. 10:39
 12/16 anonim ***** válasza:

Én is csak és kizárólag pasikhoz vonzódok!! Viszont akiket esetleg látsz leszbülni, azoknak kb a 95%-a csak villogni akar, mert hogy ez olyan trendi! Szerintem szánalmas!

24/L

2010. márc. 11. 12:38
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

pl én sem szeretek, pedig Csaj vagyok.

Csaj Imre, 25/F

2010. márc. 11. 18:27
 14/16 anonim ***** válasza:
Ez nem csak a tiniknél van, óriási tévedés! Huszon éves lányok is smárolnak egymással és szerintem ebben nincs semmi ,,olyan". Akit zavar, ne tegye. Szex csajjal már más téma, az nekem sem jön be. Ja és ennek köze nincs a heterosághoz.L/26
2010. márc. 11. 20:02
 15/16 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem prűdek vagytok. És komolyan, én sem értem miért zavar ez titeket. Hatalmas dolog egy csók tényleg..

Ugyan olyan óvodás ez a hozzá állás, hogy jaaaj jézusom de gusztustalaaan.Lehet buliból csinálják és nem csak, hogy "villogjanak" nem? Ja persze ez számotokra elképzelhetetlen, mert Magyarországon a rosszindulat 110%-os. Semmi közötök hozzá, de pofázzatok csak bele.F/24 (Lehet lepontozni,szídni óó erkölcsös, tökéletes, mindenkinek megmondós hölgyek.)

2010. márc. 11. 20:10
 16/16 anonim ***** válasza:

én sem vagyok leszbi de már smároltam 2 barátnőmmel, és ez szerintem nem rossz dolog, engem is csak a kíváncsiság hajtott és jó volt, de lehet hogy rovább is el fogunk menni mert ruhában már ollóztunk és bugyiban simogattuk egymást.

14/l

2010. júl. 18. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!