Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek készen áll egy új kapcsolatra?
Régebben ismerkedtünk meg, akkor még benne volt egy 9 éves kapcsolatban. Kicsivel több, mint egy hónapig ismerkedtünk neten, telefonon, kamerán. Aztán találkoztunk. Nevetségesnek tűnik, de beleszerettem, annyira egy hullámhosszon voltunk... Leírhatatlan, amit éreztem. Viszont mondtam, hogy nem akarok második lenni, a barátnőjével szemben is kicseszés, tehát ha úgy érzi, hogy boldog vele, akkor én inkább lelépek, mert így csak szenvedek én is.
Eltelt pár hónap, most írt, hogy egyedül van, tudnánk-e találkozni. Pár hete volt a szakítás, nem tudom, hogy kellene-e még időt adni a dolognak. Tudom, hogy nagyon jó lenne vele, de az is aggaszt kicsit, hogy mikor még együtt voltak, a talinál volt ez-az. Nem feküdtünk le, de pl. volt egy félcsók, egy kézfogás... Tudom, én is benne voltam, hibáztam, de borzasztó szerelmesnek éreztem magam. Nem hiszem, hogy ilyen a személyisége, és ha mással megcsinálta, velem is megfogja, de kicsit csalódott vagyok. Hogy akkor nem kellettem, most meg igen.
Szerintetek?
nem biztos, hogy egyből kapcsolatot akar, lehet még csak támaszra van szüksége...
de valószínűleg idővel készen fog állni a veled való kapcsolatra...
Szerintem akar teged.
Lehet most csak beszelgetni akar. Ne hagyd h kihasznaljon.
En pasim is igy volt. Kijott a kapcsoaltbol. Ket honapig szorakozgattunk aztan osszejottunk. Szoval o sem tartott szunetet a kapcsolat kozott
8 éves kapcsolatom volt, szakítottunk. Jó is volt, meg nem is, valahogy vége lett.
Két héttel később jött egy másik, igaz, nem ismertem előtte. Szerelmes lettem, fejest ugrottam a kapcsolatba. Nem vigaszt kerestem, hanem élveztem az életet. Mindenki óva intett, senki nem hitt az új kapcsolatomban. Ennek ellenére már 15 éve együtt vagyunk. Nagyon szeretem. Nem a vigaszom, hanem a másik felem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!