Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek valaha sikerül túllépném a megcsaláson?
Próbálom leírni röviden, de nehéz..
3 évvel ezelőtt megcsalt a párom egy 14 évvel idősebb, nős férfival. A kapcsolatuk közel egy évig tartott. Mikor kiderült megszakította a kapcsolatot és őszintén megbánta. Kérte, hogy maradjak vele, én is ézt szerettem volnw, mert van egy gyönyörű kisfiunk. Telnek múlnak a napoolk, időközben született két kislányunk is.
Nagyon szeretem a feleségem, a családom, de azóta nem találom a helyem, nincs nap, hogy ne jutna eszembe a múlt, ném tudok boldog lenni önfeledten.
Ti hasonló helyzetben mit tennétek, túl lehet ezen lépni valaha?
Gyülölöm magam.
Köszönöm
Mondjuk egy párterápia sem ártana, mert ezt cipeled magaddal, nem zártad le. Lehet hogy nem ártana egyszer őszintén elmondani mindent, hogy érintett téged, meg mint. Azért ha született még két gyereketek, akkor nem tegnap történt. Itt az ideje helyre tenni a dolgokat!
Szerintem nem ciki ebben a helyzetben szakember segítségét kérni, mert ha ketten ültök le beszélni abból úgyis vita meg vádaskodás van csak, de a szakember irányítja a beszélgetést, hogy kijöjjön, aminek kell, de ne fajuljon el a helyzet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!