Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevetted már, hogy soha semmi sem jó?
Figyelt kérdés
Olvasgatva a kérdéseket egyre inkább azt érzem, ha párkapcsolatod van se jobb feltétlen, mintha nincs. Olyan apróságokon csúszik el a legtöbb kapcsolat, hogy hihetetlen. Az emberek nem mernek kommunikálni egymással. Megannyi kérdés, ami itt vagy akárhol fogalmazódik meg az életben, teljesen szürreális számomra, mert ezeket alap dolognak tartom megbeszélni egy párkapcsolatban. Te nem? Ki hogy van ezzel?
(kort írj és nemet is!)
2015. aug. 25. 20:57
11/16 anonim válasza:
Egyedül is nehéz, és igen, párkapcsolatban is, csak más-más minőségben. Az ember valahogy sohasem lehet igazán boldog.
12/16 anonim válasza:
Ahogy már írták, az jön ide kérdezni, aki nem tudja egyedül megoldani a dolgait. Ettől függetlenül ezer meg egy ember van, aki igen is kommunikál a párjával a kapcsolatban, csak mivel arról nem születik kérdés, nem látod.
13/16 anonim válasza:
hozzáállással van probléma. én egyenesen kezdek és úgy is fejezem be a dolgokat. a kapcsolataim vége mindig miattam van. én feltárom a hibáimat idő előtt. ezzel az a baj hogy ijesztő. nagy teher a bizalom a hölgyek nyakában. de szerintem mindig minden kikúrt fsza. igaz 18 vagyok csak, de még 20on évesen se vagyunk öregek, és ez a fejemben van mindig.
14/16 anonim válasza:
Hosszútávon ezért hasznosabb szinglinek maradni. Az, hogy nem kell állandó megfelelési kényszer alatt élned, HATALMAS plusz.
15/16 anonim válasza:
Törpi: Gondolom még nem volt normális párkapcsolatod, ha úgy gondolod, hogy az ember egy kapcsolatban folyamatosan megfelelési kényszert érez.
16/16 anonim válasza:
Vélhetően azért is hagytak ott nagyrészében, mert nem voltam dróton rángatott marionett-bábu, nem akartam még a sejhajukat is kinyalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!