Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tudnátok valami kevésbé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok valami kevésbé elcsépelt randihelyet ajánlani Budapesten?

Figyelt kérdés

Tudom, millió ilyen kérdés van, de egyszerűen nem találok igazán jó választ.

Első randi lenne, 28 éves lánnyal, elsősorban sétálós helyet keresek, később talán "beülős" lehetőséggel. Nem budapesti, így talán több lehetőség is adott, de mindenki Margitszigetet és Kopaszit ajánl, ami szerintem kicsit elcsépelt, nem annyira különleges.

Nektek van esetleg valamilyen eldugott, de kellemes kis "menedéketek", ami kellően romantikus és szép egy sétához, és annyira nem "alap" randihely? :)

2015. aug. 24. 14:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Római prt, Békásmegyer. És a Cziniel isteni cukrászda. Vagy felsétálhattok a Gülbaba türbéhez, a ávézó bezárt pár éve de lehet, hogy idén megnyílt tavaly óta nem voltam arra.
2015. aug. 25. 14:03
 12/14 anonim ***** válasza:

Ha szerinted a Margit sziget és a Kopaszi gát elcsépelt randihely, akkor az egész Budapesti belvárost kihúzhatod a listádról.

Amúgy Duna korzó is nagyon szép, vagy akár csak a pesti Dunaparton végig sétálni kb. a Szabadság híd és a Margit híd között (ennek a része a Dunakorzó is).

Fel lehet menni a Westend tetejére is, de az aztán az igazán elcsépelt randihely.

Gellért "hegy" teteje is szép.

Szóval ha ilyen helyek nem felelnek meg, akkor nem tudok mást mondani, mint hogy vidd ki kirándulni a hegyekbe.

2015. aug. 25. 19:03
 13/14 anonim ***** válasza:
55%
#9: ha lány lennél, elhívnálak... XD
2015. aug. 25. 19:04
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ, mind jókat írtatok párat biztos be fogok váltani ;)

Végül Gellért hegy lett, ami nagyon jó, csak picit nehéz beszélgetni miközben felfelé caplat az ember és félúton megfullad :D

Rájöttem, hogy nem is a hely a fontos, hanem az hogy kivel vagy :) Jól sikerült, összejöttünk ;)

2015. aug. 26. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!