Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki adna rá normális választ? Mert eddig olyan h*lyeségekkel jöttek többen, hogy szerelmes belé.21L
Nemrég lehetőségem adódott arra, hogy elutazzak a rokonokhoz Olaszországba. A barátomat sajnos nem tudtam magammal vinni... A távollétemben az egyik barátjával aki lány, arról beszélt, hogy milyen szép helyek vannak itt, meg ott, milyen jó lenne szétnézni a világban kicsit elvonulni mindentől és mindenkitől, és de jó lenne, ha ő, a lány menne el vele. Akár rövidebb, akár hosszabb időre, kettecskén, bárhová. Mert biztos jól éreznék magukat, együtt jó lenne. De mivel jelenleg a munka nem engedi és én sem ugye, mármint az, hogy kapcsolatban van, nem lehet kivitelezni. Ez csak szerintem fura? Én a családdal mentem, a szüleimmel, meg az öcsémmel. Ő meg egy másik lánnyal akarna? Hogy jut ilyesmi egyáltalán az eszébe? Jó, persze csak elméletben, meg barátja a lány, lelki társ féle, aminek nem örülök... De ez már egy másik történet. Nem tudja, hogy tudom, de kissé fura ez nekem... Vagy ne foglalkozzak vele?
U.i.: Nem tudja, hogy én tudom, ők milyen jóban vannak. Régebben sok szexuális töltetű sms-t/üzenetet is váltottak. Főleg a barátom. Ez most derült ki, pár napja.
#5-ös érintette a lényeget!
Én sem foglak nyugtatgatni!
Lehet nincs konkrétum közöttük de már köztetek sem. Először arra gondoltam ez kicsinyes valamiféle bosszu a részéröl. De többször a hozzászolásokat is olvasva!
Ez nem az!
Tanulj meg a sorok között olvasni!
A barátomnak.Kedvesnek van egy nálam fiatalabb lány barátja. De egyszer sem beszéltek izgatták egymást szexuálisan!
Igazad van! Várd meg amig történni fog!
Az ártatlanság vélelme mindenkit megillett!
Arrol meg nem tehetünk hogy képtelen vagy szembenézni avval mi folyik a hátad mögött!
De ha ennyire toleráns vagy!
Javaslom a nyitott kapcsolatot!
A gondok eleve ott kezdődnek, hogy nem te vagy a lelki társa, hanem egy másik lány.
A szerelemnek, a szeretetnek, a párkapcsolatnak, mindig lelki alapjai vannak és előbb-utóbb a barátsággal rokon vonásokat is felvesz, hiszen csak az lehet igazán a társam, aki egyben a barátom is. Emellett persze fontos a szexuális vonzalom is.
Na, mármost neki az a másik lány a lelki társa, a barátja és szexuálisan is vonzódnak egymáshoz.
Egyáltalán te hogy jössz a képbe? Te nem a társa vagy, hanem valaki, akit dugogat.
"Értek én mindenkit, de erről ti megfeledkeztek, hogy nem lépett félre."
Ez azt jelenti, hogy szerinted két ember között a párkapcsolat csak annyit jelent, hogy szexelnek.
Akkor viszont te semmit nem tudsz a kapcsolatokról.
Nem mondom, hogy nem kell a szex, a jó szex. De ismétlem, minden igazán jó, tartós kapcsolatnak, amikor az ember párt, társat választ, lelki alapjai vannak. A szerelem főképp lelki alapokon nyugszik.
Nálatok ez nincs meg. Viszont a barátod és valaki más között megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!