Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elhinni magamról, hogy a párom nélkül is lehetek boldog? Valószínűleg megcsal és el fogom hagyni de félek
Mint ember megértelek,de ebben a kapcsolatban biztos nem fog megerősödni az önbizalmad.Főleg ha a barátod nap,mint nap a földbe tapos azzal,hogy semmibe vesz.
Nehéz lesz a szakítás,de a megalázásnál minden jobb!
És ezzel már tennél is egy lépést,hogy felnézzél magadra.Azzal,hogy képes vagy rá.
Utána pedig tűzzél ki célokat és próbáld elhinni,hogy nem vagy rosszabb mint bárki más!
F40+
Hát sajnos csak megerősíteni tudom az előttem szólót.Én 33 évesen léptem ki egy hasonló házaságból.A férjem a hátam mögött facebookon flörtölegetett,sose tudtam rábizonyítani,hogy meg is csalt,de nem akartam kivárni,mert gondoltam,hogy előbb-utóbb úgyis megteszi.Amikor szóvá tettem égre-földre esküdözött,ideig-óráig fel is hagyott a dologgal,aztán kezdődött minden előröl.Egy szép napon meguntam és eljöttem.
De a lényeg:itt álltam 33 évesen és akkor kellett azzal szembesülnöm,hogy a pasinak én már vénasszony vagyok(egyáltalán nem éreztem magam annak,nem is néztem ki úgy).Próbáltam ismerkedni,de mindekit csak addig érdekletem általában amig ki nem derült a korom,aztán soha többet nem hallottam róla,vagy érteztem rajta,hogy "hát nekem már csak ez jutott alapon" akarná folytatni az ismerkedést.
Azóta már eltelt 3 év,és 36 évesen már szinte semmi esélyt nem látok,rá,hogy lesz egy normális társam.Mert csakazért,hogy legyen valaki,nem kell inkább maradok egyedül.Persze lecsúszott egzisztenciájú volt asszony által kifosztott 80 éves anyukájukkal lakó 50-es korosztályból válogathatnék bőven,akiket eltarthatok,bocs,hogy ebből nem kérek...
Kedves 15-16-os válaszolók!
Én hosszú évekig keresgéltem társkereső oldalakon és azért nem teljesen ezt tapasztaltam mint amiket Ti leírtatok.
Nyilván van a 30-40-es pasik között is egy réteg akik nem igazán akarnak komoly kapcsolatot és a fiatal húsokra hajtanak.De azért ez nem mindenkire igaz!
30 felett még nem ér véget az élet az elvált nők számára sem:)Bár elismerem,hogy válás után,gyerek(ek)kel nem könnyű megfelelő társat találni.(de a nekünk sem az)
Sok férfi örülne ha találna egy normális,megbízható Nőt 30,40 akár 50 éves nők köréből is.Nyilván ez kor kérdése.
F40+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!