Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám elhinni magamról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elhinni magamról, hogy a párom nélkül is lehetek boldog? Valószínűleg megcsal és el fogom hagyni de félek

Figyelt kérdés
A barátommal egy éve vagyunk együtt, de rájöttem, hogy mellettem több lánnyal is folytat laza kapcsolatokat, habár konkrétumot nem tudok és állítása szerint csak úgy flörtölt velük, semmi komoly. Nagyon kiborultam emiatt és elhatároztam, hogy el fogom hagyni. A baj csak az, hogy - többek között miatta is - a padlón van az önbizalmam és mivel rajta kívül csak egy barátnőm van, aki ritkán ér rá, így minden szabadidőmet vele töltöttem eddig, ha elhagyom akkor már ő se lesz nekem. Tudom azt, hogy nem jó ez így és csak még több fájdalmat okozna ha vele maradnék, de képtelen vagyok szakítani. Mindig ellágyulok ha kedves hozzám és félek attól, hogy ő fog elhagyni. Nem tudom, hogyan dolgozzam fel ezt az egészet. Ebben az egy évben kb csak a kapcsolatunkra fókuszáltam, mert sok reményt fűztem ehhez és úgy tűnt, hogy működik. Elég zárkózott vagyok, nem igazán járok el társaságba, ez is nehezíti az egészet. Kérlek, adjatok valami tanácsot, mit tegyek ebben a helyzetben? Hogy tudnám elhinni, hogy nélküle is boldog tudok lenni, sőt, még boldogabb? 21/L

2015. aug. 23. 17:48
1 2
 11/17 Blade Bone ***** válasza:
45%
Akkor ne vele foglalkozz, hanem magaddal, aki hazudik az nem változik meg. Egyébként meg, éltél azelőtt is, hogy őt megismerted, nem fog összedőlni a világ. Ezt most csak a megszokás miatt érzed, de nem így lesz, valóban sokkal jobb lesz és ahogy írták is páran, végre nyugodtabb is lehetsz majd, amint szakítotok.. Csak légy céltudatos, kövesd a boldogságod és azt az érzést, ami boldoggá tesz. :)
2015. aug. 23. 19:06
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Te tényleg ilyen hülye vagy, vagy a körülmények tettek azzá?
2015. aug. 23. 19:36
 13/17 anonim ***** válasza:
45%
Majd ha az egyik "artatlan" flortjet sikerul "elmelyitenie",es gondolkodas nelkul lecserel teged az uj nore, akkor konnyebb lesz neked elviselni a hianyat? Akkor kevesbe leszel maganyos? Nem erzed magad jol ebben a kapcsolatban,nincs biztonsagerzeted mellette, miert varod meg,hogy az onbizalmadat tovabb rombolja? Lehet,hogy nem csal meg, a szo fizikai ertelmeben,de ha szeretne,akkor a viselkedesevel nem a felelmeidet erositene,le sem sz*rva hogy te mit erzel,hanem igyekezne megnyugtatni, a tetteivel is kimutatni, hogy csak te letezel a szamara.
2015. aug. 23. 19:40
 14/17 anonim ***** válasza:
45%

Mint ember megértelek,de ebben a kapcsolatban biztos nem fog megerősödni az önbizalmad.Főleg ha a barátod nap,mint nap a földbe tapos azzal,hogy semmibe vesz.

Nehéz lesz a szakítás,de a megalázásnál minden jobb!

És ezzel már tennél is egy lépést,hogy felnézzél magadra.Azzal,hogy képes vagy rá.

Utána pedig tűzzél ki célokat és próbáld elhinni,hogy nem vagy rosszabb mint bárki más!

F40+

2015. aug. 23. 19:50
 15/17 anonim ***** válasza:
47%
Szinte ugyanebben a helyzetben vagyok,csak 6 év utánn.21 évesen talán még könnyű más pasit találni,de 32 évesen...Amúgy sincs már semmi önbizalmam és a csapból is az folyik,hogy 30 felett már "öregasszony" vagy,meg biztos valami hisztis válogatós karrierista "vérszingli" akinek senki se elég jó...Próbáltam én is "érdeklödni",de a korban hozzám íllő(35-40 közötti) pasik már folgaltak,aki nem annak azok a huszonévesekre hajatanak. Nálam 15-20 évvel idősebb elváltak gyerek(ek)el(nekem nincs) meg nekem nem kellenek.A te korodban még belefér,hogy utánna 2-3 évig egyedül maradj netán,de ennyi idősen mint én...???Akkor aztán már végképp csak a nyugdíjasházból szedhetek össze valakit :(. Kár,hogy 30 felett ennyire leírják már a nőket(egy pasi persze még szinte "fiúnak" számít...Hol is az egyenjogúság?).De ha annyi idős lennék,mint te, már pakolnék és vissza se néznék...
2015. aug. 23. 23:27
 16/17 anonim ***** válasza:

Hát sajnos csak megerősíteni tudom az előttem szólót.Én 33 évesen léptem ki egy hasonló házaságból.A férjem a hátam mögött facebookon flörtölegetett,sose tudtam rábizonyítani,hogy meg is csalt,de nem akartam kivárni,mert gondoltam,hogy előbb-utóbb úgyis megteszi.Amikor szóvá tettem égre-földre esküdözött,ideig-óráig fel is hagyott a dologgal,aztán kezdődött minden előröl.Egy szép napon meguntam és eljöttem.

De a lényeg:itt álltam 33 évesen és akkor kellett azzal szembesülnöm,hogy a pasinak én már vénasszony vagyok(egyáltalán nem éreztem magam annak,nem is néztem ki úgy).Próbáltam ismerkedni,de mindekit csak addig érdekletem általában amig ki nem derült a korom,aztán soha többet nem hallottam róla,vagy érteztem rajta,hogy "hát nekem már csak ez jutott alapon" akarná folytatni az ismerkedést.

Azóta már eltelt 3 év,és 36 évesen már szinte semmi esélyt nem látok,rá,hogy lesz egy normális társam.Mert csakazért,hogy legyen valaki,nem kell inkább maradok egyedül.Persze lecsúszott egzisztenciájú volt asszony által kifosztott 80 éves anyukájukkal lakó 50-es korosztályból válogathatnék bőven,akiket eltarthatok,bocs,hogy ebből nem kérek...

2015. aug. 23. 23:41
 17/17 anonim ***** válasza:

Kedves 15-16-os válaszolók!

Én hosszú évekig keresgéltem társkereső oldalakon és azért nem teljesen ezt tapasztaltam mint amiket Ti leírtatok.

Nyilván van a 30-40-es pasik között is egy réteg akik nem igazán akarnak komoly kapcsolatot és a fiatal húsokra hajtanak.De azért ez nem mindenkire igaz!

30 felett még nem ér véget az élet az elvált nők számára sem:)Bár elismerem,hogy válás után,gyerek(ek)kel nem könnyű megfelelő társat találni.(de a nekünk sem az)

Sok férfi örülne ha találna egy normális,megbízható Nőt 30,40 akár 50 éves nők köréből is.Nyilván ez kor kérdése.

F40+

2015. aug. 25. 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!