Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfitársaim, ha az újdonsült...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfitársaim, ha az újdonsült barátnőtök arra kérne, hogy költözzetek hozzá, de a lakása túlságosan "csajos", szívesen laknátok nála?

Figyelt kérdés

Megismersz egy több éve egyedülálló lányt, megkedvelitek egymást és végül összejöttök. Előtted, azaz a szingli életmódja idején a lány kicsit átalakította a lakását, a falak babarózsaszínűek lettek, mindenhol Hello Kitty-s plüssfigurák, tárgyak, díszek, a házimozirendszertől kezdve a zuhanyfülkén át sikerült kicsit "ízlésficamosra" kidekorálnia, még a vécékagylóból is valamilyen Teletubbies-ra hasonlító cuki vigyorgó illatosító néz rád vizelés közben. Olyan az egész lakás, mintha egy kisbaba hatalmas szobája lenne.

Jól éreznéd magad hosszabb távon egy ilyen közegben? Nem lenne túl zavaró, hogy egy rózsaszínű mesevilágban kell laknod? Értem én, hogy sok lánynak/nőnek van egy bizonyos stílusa, érdeklődési köre, hobbija, amit szeretne tárgyiasítani a lakásban, de egyes lányok/nők nem viszik túlzásba olykor a dekorációt? De nincs is ezzel gond! A baj inkább azzal van, ha másokra rá akarnának kényszeríteni egy ilyen "Képzeletföldje" otthonba történő összeköltözést.

Csakhogy fogalmatok legyen, miről beszélek, bemutatnám példaképekkel:

Ez például egy teljesen átlagos, kényelmes, színekben szegényes, mégis roppant egyszerű, barátságos női lakás, amiben akár egy férfi is ellakhat: [link]

Ez meg egy rémálom: [link] És ez csak a szoba, tehát ugyanilyen stílusban képzeld el a konyhát, az előszobát, a gardróbot, a fürdőszobát, mindent.

Tudnál benne lakni? Sokan nem esnek túlzásba a dekorációt illetően?

2015. aug. 23. 16:40
1 2
 11/18 opened paradise ***** válasza:
100%

Szóval lenne egy barátnőm,aki annyira szeret,hogy azt akarja,hogy vele is éljek.

Ööö...nem tudna érdekelni! Annyi kikötésem lenne,mint mikor ideköltöztem 14 évesen:

Mély öblítésű wc és kábeltévé legyen.

Onnantól én már megvagyok :D

2015. aug. 23. 16:58
 12/18 A kérdező kommentje:
#7/#10: Mit gyűjtesz? AK47-eseket? :D
2015. aug. 23. 16:59
 13/18 anonim ***** válasza:
72%

"Ha valaki annyira nem bírja elviselni ezt a stílust, akkor jó eséllyel a lány sem fogja felkelteni a figyelmét, nem?"

Nem, mert a férfiak nem a nő tollába, biciklijébe lesznek szerelmesek, hanem magába a nőbe.

2015. aug. 23. 17:00
 14/18 anonim ***** válasza:

Ezt akkor sem értem:D Ha valakit kiver a víz a rózsaszín cuccoktól, a mindenféle hellokittys szarságtól, az nem hiszem, hogy egy Dr. Szöszi féle nővel fog kezdeni.

Ha meg elfogadja a rózsaszín cuccaival együtt, akkor gondolom a rózsaszín szobáját is elfogadja vele.

2015. aug. 23. 17:03
 15/18 Blade Bone ***** válasza:
Én egyetértek az 5-el. Mrs tökély valószínűleg taszítóan hatna rám mikor meglátnám hasonló öltözékben, mint amilyen a lakása, és hacsak nem szólítana meg, és a belsője nem mutatna teljesen mást mint ami a látszat, mi össze sem illenénk. Szeretem az érdekességeket, de inkább a misztikusabb vonalon, nem a mesék világában.
2015. aug. 23. 17:46
 16/18 anonim ***** válasza:
Én igen, vasárnap délután festenénk közösen a körmeit... ;-), mert én egy érzékeny pasi vagyok.
2015. aug. 23. 18:00
 17/18 anonim ***** válasza:
33%
Nem költöznék oda, mert nekem olyan lakás tetszik enteriőrileg, mint az első képen lévő. A másodikban nem érezném magam kényelmesen.
2015. aug. 23. 18:09
 18/18 anonim ***** válasza:

Fúhh, hát én inkább a 2.-ban laknék, sokkal jobban tetszik. Amúgy nem súlyos az eset, mert ha megnézitek a képet, ami ott rózsaszín meg csajos, az mind ideiglenes, egy mozdulattal eltávolítható (ágytakaró, szőnyeg pl.) Szóval nem olyan végleges, mintha mondjuk lenne egy rózsaszín helókittis beépített szekrény, vagy mesefigurás padló.

Az első képen a lakás dögunalom, a 2. sokkal többkreativitásról, szépérzékről tanúskodik, még ha nem is az én ízlésem pont, akkor is.

31N

2015. aug. 23. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!