Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2év járás után a barátom nagyon határozottan
szakított velem egy összeveszéskor.3hét után belement,
h randizgassunk. Ennek 1hete, de sajnos nem érzem, h
akarná, én hívom és én kérdezem, h mikor tudunk
talizni. Van erre magyarázat v az aminek látszik?
Figyelt kérdés
2évig jártunk a barátommal, ami alatt többször én szakítottam vele, megbántás céljából, és ő most az egyszer.Sokat panaszkodott a konfliktusainkra, és magyarázatként is mindig ezt mondta. Attól még lehet rá esély, h ő is akarja, csak a sok melótól nem igényel? V ilyesmi? Tény, h hozzá kell tennem, h ő nagyon sokat dolgozik, és valószínű ezért nem férek már bele neki, mert a környezetétől is kapott feszültséget miattam, mondta, h tény, h nagy részétől megszabadult de nem ez a fő indok, nem hajlandó elmondani. Elviekben más nő nem lehet a dologban, meg nem sunyi fajta, megmondaná. és most elbizonytalanodta, h az, amiért 3 hétig könyörögtem, most tényleg jó ez és van esély?
2010. márc. 10. 11:47
1/10 anonim válasza:
az aminek látszik.
2010. márc. 10. 11:48
2/10 anonim válasza:
Csináld az ellenkezőjét mint amiket teszel és kiderül. Legyél nő, menni akartál? Menj... Ha keres visszatrükközheted, ha nem keres - hidd el nekem - jobb is ha eltűnik az életedből. 30F
2010. márc. 10. 11:50
3/10 anonim válasza:
Ő már ezek szerint lehet nem szeret úgy mint régen!
Ja és már sztem megunta hogy folyton szakitgattál!
2010. márc. 10. 11:55
4/10 anonim válasza:
Ja ez a szakítgatás megbántás céljából, meg a szünettartás meg iylenek hosszú távon nem jó stratégiák, most már te is látod. Szerintem ezt nagyon elb.sztad, úgyhogy ha nagyon vissza akarod kuncsorogni magad, akkor könyörögj, alázkodj meg és minden egyéb amennyit megér neked a dolog, és utána markold őt két kézzel.
De szerintem inkább felejtsd el, és a következővel légy okosabb.
2010. márc. 10. 12:00
5/10 anonim válasza:
kellett neked szakítósdit játszani "megbántás céljából". Most jó rászabtál, mert elvesztetted miatta a srácot. A következő srácnál ne legyél ilyen...khm...szóval tudod milyen.
2010. márc. 10. 12:04
6/10 anonim válasza:
A szakítás nem egy játék, amit többször is el lehet "sütni". Ha valakit szeretünk, annak mindent elmondunk és nem próbálunk belerúgni. A szerelem pont az egónk feladásáról szól. Szerintem ne erőltessétek. Már nem lesz olyan, mint régen.
2010. márc. 10. 12:14
7/10 anonim válasza:
Ezt a folytatást 3 hét alatt kisírtad,mert megijedtél,hogy ez nem vicc,ő tényleg le fog lépni,te persze többször eljátszottad vele,míg nála be nem telt a pohár.Szerintem azért ment bele a folytatásba,hogy végre csend legyen,de a szíve mélyén tele a hócipője veled és reméli,hogy magadtól is eltűnsz.Ez a kapcsolat,ahogy a többiek is mondták meghalt,sosem lesz már olyan,mint régen.
2010. márc. 10. 12:50
8/10 anonim válasza:
Én sose mernék szakítani a párommal "bántásból", vagy mert azzal el szeretnék érni valamit. Megmondjam, miért nem?
Mert attól félnék, hogy egy balga döntés miatt elveszíteném. Ő nem az a fajta, nem olyan habitusú, hogy kérlelne, maradjak vele, vagy megígérne dolgokat csak azért, hogy ne legyen vége... Mert úgy gondolja, hogy egy embernek joga van a döntéseihez, a szabadságához, és ha menni akar, hadd menjen. Az meg nagyon bénán jönne ki, ha a szakításom után még én mennék oda, hogy próbáljuk meg újra. És a büszkesége is lenne annyi, hogy nem kezdené újra. Meg tiszteletben tartaná a döntésemet. Akkor is, ha még szeretne...
Ennyit "off"-ként.
És a kérdéshez annyit, hogy meg lehet próbálni újra. De gondolod, hogy lesz ugyanolyan, mint volt?
23L
2010. márc. 10. 13:37
9/10 A kérdező kommentje:
Miért baj, ha nem ugyanolyan lesz, hisz sok hibát elkövettem, szerintem lehet jobb, mint volt. ahol nem bántom ennyiszer őt és a kapcsolatunkat.....?
2010. márc. 11. 11:28
10/10 A kérdező kommentje:
Mert én se ugyanezt szeretném vissza, amit teremtettünk, és ő sem.... közös a cél
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!