Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert viselkedik igy velem?

Figyelt kérdés

A parommal 2 eve vagyunk egyutt, o 26 eves en 21.

Nekem ez a 2. komolyabb kapcsolatom, neki en vagyok az elso..

Nalam lakott, en voltam az elete ertelme, nem jart bulizni se semmi..Tokeletes volt minden.

Minden ott kezdodott hogy elveszitette a munkajat mert 2 hetig betegge iratta magat de kozben bulizni jart es a kollegaja bekopte a fonoknel. Utana meg huztuk 1 honapig, de allandoan agressziv volt, nagyon csunyan beszelt velem es most ott tartunk hogy mar nem is jon hozzam.. Nem ir vissza, igergeti hogy jon de soha nem tartja be. Szakitani idaig nem akart, most nagyon osszekaptunk mert ugy valaszolt hogy 'mit akarsz mar megint?' es elszakadt nalam a cerna, irtam neki hogy soha tobbe nem akarom latni. Erre irta, hogy nelkulem jobb az elete mert nincsenek kotelessegei, nincs veszekedes, nyugodt es jokedvu, erre ugy reagaltam hogy oke, koszonom hogy ezt megosztottad velem igy legalabb letudom zarni a kapcsolatot mindenfele buntudat nelkul. Erre mar nem is valaszolt, a kozos kepunk van kint meg mindig neki profilkepnek, az allapota meg mindig 'eljegyezve' (eljegyzett majusban es igent mondtam).

Mar sokszor irtam neki hogy ezt nem csinalom sokaig tovabb, nem akart elvesziteni.. Vagy az volt a celja hogy en szakitsak?

Volt mar ilyen fazisa, 2 honapig tartott es meg is csalt ezert rettentoen felek..:(

Drogozik, iszik, bulizik. Ezert nem jon hozzam, neki ez az elet de en vagyok az aki miatt lakasa lett, aki miatt dolgozott..

Most kaszinoban nyert, ezert van penze es ezert van 'aranyelete'..

Mit tegyek? Nagyon faj, felek hogy megint valami no van az ugyben es egyszeruen beleorulok!

Hagyjam beken es varjam hogy irjon?

Segitsetek!!!

2015. aug. 22. 02:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Sajnos a függő embereknek a függőségük a fontos, nem a párkapcsolatuk. Te nem tudsz rajta segíteni. Menj el addiktológushoz, ugyanezt fogja elmondani. És a családsegítő és a háziorvos is.
2015. aug. 22. 02:25
 2/8 anonim ***** válasza:

Sz rik rád,nem veszed észre?

Ne fuss utána!

2015. aug. 22. 05:40
 3/8 azareuss válasza:

Hagyd békén!!!!

Ha függő akkor azért.

Ha nem függő akkor meg azért, hogy ne azt érezze hogy megfojtod. Nézelődj felejtsd el, ne keresd pláne ne fenyegesd (üres szavak nagyot konganak ilyenkor). Ha vissza akar menni hozzád keresni fog (és akkor visszafogadhatod), ha meg nem akkor csak pazarlod az idöd és a könnyeid. Ha már nem raktad ki az első esetnél ne hagyd, hogy még1szer eljátsza. Magaddal törődj, ne légy áldozat! A Fb profillal meg csak akkor törödsz ha nincs jobb dolgod, ha bulit bulira halmozol cs arra használod hogy megbeszéld hova mentek este, nem fogod a profilod állítgatni, meg képekkel szórakozni.

2015. aug. 22. 06:29
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha nekem a pasim ilyet mondott volna, amit te megkaptál, nem hogy írni még gondolni se gondolnék rá... 21 évesen miért is ragadnál le egy ilyen embernél, aki így kezel téged? És nem első alkalommal...

Megint valami nőügy?

Mondd már meg, hogy mi ebben a paliban olyan szuper, hogy a viselkedése, hozzáállása és ezekszerint a félrelépése ellenére is ennyire meg vagy őrülve érte? Ennyire tuti? Ennyire felmagasztalod? Olvasd vissza jópárszor amit nekünk ide leírtál, hogy ő mit gondol rólad, ha fut a szekér neki:

"nelkulem jobb az elete mert nincsenek kotelessegei, nincs veszekedes, nyugodt es jokedvu,"

Ha te ilyen társsal képezled el az életed hátralévő részét, akinek kb egy kis csicska vagy és kb akkor vesz elő, ha üres a zseb és mindenki elpártolt tőle és a kur*ák sem jönnek épp össze, akkor írogassál neki, had lássa, hogy van egy hülye, akire bármikor számíthat, mert meg van érte bolondulva!

2015. aug. 22. 07:42
 5/8 anonim ***** válasza:

Szakits.

NEM vagy neki fontos.

2015. aug. 22. 09:35
 6/8 A kérdező kommentje:
Szakitottam, most konyorog hogy csak velem teljes az elete..:(
2015. aug. 22. 13:06
 7/8 anonim ***** válasza:

Akkor szabj feltételt! Pl. járjon addiktológushoz, menjen elvonóra, stb.

Vagy egyszerűen mondd neki, hogy neked viszont vele lyukas az életed.

2015. aug. 22. 13:14
 8/8 anonim ***** válasza:
persze, hogy könyörög.. kell egy ember akit kiszipolyoz... ha te ennek a könyörgésnek bedőlsz mindezek után, ne haragudj: megérdemled.
2015. aug. 22. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!