Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le szar a pasim, ötlet?
Le szar a pasim , mindig gépezik lol,wot... , nm keres munkát( nálunk lakik anyámék tartják el , nyáron le szerelték azóta depis ) nm szeretget ha kérem h foglalkozzon velem ő azt mondja hat most telefonozunk mit tegyek ? Másfél éve vagyunk együtt
Ha en meg kérem vmire leszarja de ha anyámék kérik ugrik egyből
... Nm bújik hozzam sose este se , en se nyulhatok hozza mert állítólag csikis... Ha mondom h ne gepezzen csináljunk vmit akkor mindig mondja h nm tudunk mit , en legalább nm unatkozok mert játszok, mondom jo de en unatkozok nm tudok mit csinálni ..stb
Állítólag szeret ,
Néha mondja h bujjak oda de mar az nm is olyan ... Szexelni eleg ritkán szoktunk meg ha ő akar vmit akkor egyből tud könyörögni szinte egész nap, h szopjam le, de en mar kb 3 hónapja könyörgök h kinyaljon ugy h el is élvezzek ... De hat hogy olyat a pasik nek szoktak csinálni csak picit nyalnak elvezésig nem ... Meg hogy amúgy is utalja csinálni ....
21/l
Néhányan eleg betegek vagytok.. Én próbáltam tömören le irni a dolgokat. Természetesen van jó oldala is a kapcsolatunknak.(ágyba reggelit hoz,mozizunk,vacsizunk egy étterembe,strandolunk stb.)
Tehát, igen van érettségim, és most megyek továbbtanulni. Lehetséges hogy kissé értelmetlen lett a kérdésem, ennek oka hogy gyors es figyelmetlen voltam. Próbáltam tömöríteni a dolgokat de akkor le írom hogy bennem is van hiba bizonyára; Koszonom szépen! Szeptembertől iskolát kezdek tehát ott valószínű találok uj barátokat majd, gondoltam el járok majd a szegi fitnessbe,(Szegeden egy sport klub, sok fele mozgás fajtát lehet ott csinálni ) Szerintem az is közrejátszik mar hogy napi 24 órába együtt vagyunk folyton ... Es igy mar nem olyan a másikkal .. El hagyni nem akarom mert igazából kicsit meg értem hogy depressziós lett hiszen az álma tört össze azzal hogy a katonagastol le szereltek egy hülyeség miatt .. Egyébként inkabb nagyon lusta nem buta csak vannak hülyeségei ... Mint mindenkinek. Igazabol azért is várt meg a munkával szerintem mert rosszul érintette ez hogy megaláztak ott oda lett az önbizalma, pénze sincs arra se hogy egy munkahelyre bemennyen minden nap mert ugye a felnőtt jegy 600 oda-vissza . Tehát ha havonta kap vizetest nm futná a buszt. Ezért mivel sulizni fog ő is szeptembertől es diák lesz ingyen lesz a bérlet , utána tud ingyen utazni es munkába menni.
Buszra van bérlet, nem kell minden nap jegyet venni. Na mindegy :)
Amúgy meg nyilvánvaló, hogy fel kell frissíteni valahogy a kapcsolatot, de ehhez ő is kell, kicsit visszább kell venni a kockulásból és változtatni a dolgain. Az meg, hog dirigálsz.. alkalmazkodni kell egy kicsit a másikhoz és azért valamit csak el lehetne várni tőle, ha a szüleid eltartják. A te kéréseidet meg nem jogosan szarja le, mert lehet, hogy nem te tartod el, de a szüleid pont, hogy miattad tartják el őt.
Hagyd ott. Attól talán eszébe jut, hogy ott vagy te meg a családja és elég sok mindent megkap - míg ő egész nap mereszti a seggét és még a nyilvánvaló dolgokat sem adja meg cserébe.
Én boldog lennék, ha szexben örömet okozhatnék a barátnőmnek, nemhogy akkor, ha bármikor kész lenne engem kielégíteni. De az én problémáimnál legalább valamiféle "mentsége" van, legalább próbál tenni valamit.
Omg, nem válaszoltam azoknak se a köszönetet meg nm ugy értettem ... Mások is írtak üzenetet akik segíteni próbáltak de nek mindenkinek írtam vissza.
Amúgy meg a vacsora nem most volt ... Csak példát mondtam. Amikor volt pénzünk miket csináltunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!