Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezhet ilyen helyzet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet ilyen helyzet egy lány esetében?

Figyelt kérdés

A barátnőm 15 éves volt, amikor összejöttünk, én 18. Most 1 éve telt el azóta. Neki én voltam az első fiú az életében, velem is vesztette el, soha nem is kavart előttem senkivel sem, visszahúzódó típus volt mindig is. A fiúk nem vették észre sose, nem volt önbizalma és szerinte nem is nézett ki jól(pedig de). Eddig nagyon jól megvoltunk, nem is tudtunk másra gondolni, csak egymásra. Viszont mostanában egyre jobban észreveszik őt mások, többen mondják neki, hogy jól néz ki. Most ment fesztiválra és mondta, hogy 2-en is próbáltak nyomulni rá, táncolni meg tapizni, meg meg szoktak fordulni miatta a srácok. És azt mondta ez nagyon tetszik neki, jó érzés hogy észreveszik őt. Szerintem ez egyre jobban így lesz, iskolában meg máshol is, elkezdte a bulizósabb életet is, már néha néha eljár házibulikba és szeretne majd szórakozóhelyekre is járni. Nagyon szeretjük egymást, de félek 1 kicsit, hogy ő túl korán kötelezte el magát nálam. Tényleg nagyon jól megvagyunk, szeretjük egymást, minden működik. :) Viszont félek, hogy mivel nála kimaradt ez az időszak, ahol elengedheti magát, bulizhat kötöttségek nélkül, kavarhat stb. és talán "túl" korán vágott bele egy komoly kapcsolatba, ezért szeretné megismerni az ilyen szitukat és helyzeteket is majd és nem tud esetleg majd ellenállni a bulikban, ha kicsit csiccsentve lesz és bele akar kóstolni a "szingli életbe", ahol tud másokkal ismerkedni, kavargatni.

Én már túl vagyok ezen az időszakomon, és én már csak Ő rá vágyom, a komoly kapcsolatra. Ez mennyire fontos egy lány életében? Vajon van okom parázni emiatt, hogy szeretné "kiélni" magát?

A válaszokat előre is köszi. :)

2015. aug. 21. 16:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ha nem ad okot rá, akkor ne féltékenykedj. A leírtak alapján minden jól megy köztetek, ne rontsd el!

Az természetes, hogy jobban figyelnek rá a srácok. Egyrészt most nőiesedik egyre jobban a koránál fogva, másrészt pedig egy magabiztos, párkapcsolatos lány mindig vonzóbb kívülről, mint egy olyasvalaki, aki még bizonytalan és egyedül van.

Szerintem becsüld meg a szerencsédet, hogy még épp ez előtt kaptad el őt és a tied lehet :-)

2015. aug. 22. 18:37
 12/14 anonim ***** válasza:
Ja és még annyi, hogy 18/16 évesen egy egyéves kapcsolat még nem egy mély elköteleződés és örökéletre ígéret. Az jó, ha már ennyire mélyen érzitek, hogy ez mennyire jó, de nem kell félni attól, hogy ez valami kínos kötöttséget jelentene.
2015. aug. 22. 18:39
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ. :) Mindenképp azon leszek, hogy vigyázzak rá. :) Nem fogok feleslegesen féltékenykedni és nem akarom elrontani a nyaralását vagy a bulijait, ő is mindig megbízik bennem. :)
2015. aug. 22. 21:13
 14/14 A kérdező kommentje:
Egyébként ez a féltékenykedés ami van, azért van, mert túlságosan szeretem, talán ennyi még egészséges is.
2015. aug. 22. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!