Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi az ami elengedhetetlen egy jó kapcsolathoz?
Figyelt kérdés
Mi az amit,ha nincs meg,szerintetek nincs értelme a kapcsolatnak?
Kort és nemet is írjatok,légyszi! :)
2015. aug. 18. 20:07
1/8 anonim válasza:
Közös jövőkép: Nekem így lett vége, én szeretnék házasságot meg gyereket, ő egyiket sem, ez eléggé kizáró ok.
2/8 anonim válasza:
össze tartás jó komunikáció ! akkor nincs értelme ha a sex nem müködik meg állandó a veszekedés 20 és 40 közötti férfi
3/8 anonim válasza:
Nálam alap, az őszinteség-nyiltság-hűség. Mindent megbeszélni azonnal, ha valami nem tetszik és nem hordozni magunkban a sérelmeket. (N)
4/8 Kenzo Tenma válasza:
Szeretet, őszínteség, bizalom..
5/8 anonim válasza:
(a kölcsönös szereteten, hűségen, bizalmon túl):
- jó önismeret, folyamatos "befelé figyelés", önmagunk felülbírálása (nincs rosszabb annál, ha valaki önmagát "tökéletesnek" látja, másokat meg folyton kritizál)
- bizonyos szintű érzelmi intelligencia
- megfelelő kommunikáció (játszmáktól mentes pl.)
- sok-sok humor!!!
- közös célok (nem feltétlen csak azok, de ha nincs átfedés, az gáz)
- közös hobbik, tevékenységek
- akarat és tettre készség -> az elején még nem nagy szám a másik kedvében járni, x év után már igen, szóval ha valaki csak várja a szerelmet meg a kényeztetést, de nem tesz érte napi szinten, az nagyot koppanhat
27/N
6/8 anonim válasza:
Utolsó : Te teljesen ellentétes vagy az én exemmel:D
8/8 anonim válasza:
Bizalom!Ha ez nincs,megette a fene!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!