Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomról most derült ki, hogy több mint 100 lánnyal volt előttem. Teljesen ki vagyok bukva. Téged ez zavarna? Hogyan tegyem túl magamat ezen?
Hát most az eddigi hozzászólóknak ellent fogok mondani, de nem tűrném el. Bocs, de én úgy kidobnám, mint macskát szarni. Undorító, hogy ennyi nővel volt, ráadásul igénytelen nőkkel, akik egy-két szép szó és némi ital után egy menetre odaadták magukat. Ez a tény magát a barátodat is egy igénytelen emberré teszi, hogy értéktelen nőkkel feküdt le. Én bevasalnék rajta egy széles körű nemi beteg tesztet, utána pedig ejteném.
20/L
Ahogy mondani szokás, kutyából nem lesz szalonna...
Link alak, nem terveznék vele nagy jövőt, szerintem dobd, amíg nem lesznek problémáid belőle (#13 összefoglalta, hogy miért)
18 éves vagy, bőven találhatsz magadnak egy normálisabb férfit.
#16 ha egy nő 100 alkalmi kalandjára is ezt mondanád, akkor le a kalappal, meghívlak egy sörre...
Ellenkező esetben viszont marhára álszent dolog ilyeneket mondogatni :)
Az olcso lanyok akar napi 10 menetet is mentek akik az utcan dolgoznak.
azamoljatok ki heti majd 100 ferfi a baratod eek koul egy volt
a nemi baj eselye 100%
Nem zavarna. A párom is így van vele. Pontos számot nem mondott (talán nem is tud), de jópár exét ismerem, és másoktól is sokat hallottam róla :D
Őszintén szólva inkább legyen ilyen, mint egy kis szüzike. Bár nálam hatalmas váltás volt, az exem pont azért dobott ki, merthogy nem volt még elég kalandja és más nőkre vágyik. A párom viszont eleve úgy indított, hogy sok tapasztalata van már és pontosan tudja, hogy milyen nőt akar: olyat, mint én.
Nekem is jó ez így: a szex szuper vele, tapasztalt és bevállalós. Az együtt töltött évek alatt tényleg kitartott mellettem és bizonyított. Ráadásul nemrég bukott le, hogy a közelgő szülinapomon jó eséllyel gyűrű lesz az ajándékom :)
Persze nem azt mondom, hogy minden férfi ilyen. Van, aki megbízhatatlan, állhatatlan. De attól még, hogy sok partnere volt, egyáltalán nem biztos, hogy nem bízhatsz benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!