Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a páromnak, hogy z. s. i. d. ó vagyok?
A probléma,nem olyan egyszerű mint gondolnátok.A barátnőm,ha nem is egészen skinhead,de eléggé rasszista,nem nagyon szereti a más rasszba tartozó embereket.
Egy edzőteremben ismerkedtem meg vele.Utána elhívtam néhányszor kocogni,kutyát sétáltatni,uszodába stb.tehát csak úgy randizgatni.
Mielött írnátok,hogy észre vehettem volna, ezeken a találkozásokon, abszolút nem úgy öltözködött,hogy gyanakodjak bármire is.
Képzelhetitek,hogy ledöbbentem mikor bemutatott a barátainak,egy csapat kopasz skinhead fiú és lány volt ott.
Első gondolatom rögtön az volt,hogy itt nekem meszeltek.Késöbb sem volt jobb, folyamatos téma volt a bevándorlók,c.i.g.á.n.y.s.á.g és a z.s.i.d.ó.k
Napok óta ezen gondolkozok,ha ágyba bújok vele biztosan rájön nyílvánvaló oko miatt a vallásomra.
Szerintetek mit tegyek?
Állj elé és közöld vele, hogy választania kell, kihez/mihez ragaszkodik inkább: hozzád vagy az ideológiáihoz?
Ha túl sokat gondolkodik, mehet a levesbe.
Ne mond el neki várd meg amíg családot alapítotok stb. Majd amikor felcseperedtek a gyerekek akkor mond meg, kíváncsi vagyok, mit fog szólni amikor rájön hosszú évek gyűlöletének fölöslegességére. A nyilvánvaló okok az utolsó bekezdésből meg simán lehetnek a vallástól teljesen függetlenek.
Komolyra fordítva a szót szerintem mond meg neki, inkább mint, hogy csak úgy kiderüljön, tapasztalataim szerinte az ilyen emberek, pláne a fiatalabbak, egyrészt divatból csinálják ezt, másrészt híján vannak a személyes tapasztalatnak legalábbis a gonosz zsidó összeesküvőkkel biztosan, és ez az amiért én nem kedvelem őket.
"Napok óta ezen gondolkozok,ha ágyba bújok vele biztosan rájön nyilvánvaló okok miatt a vallásomra."
Ezt nem teljesen értem. A nyilvánvaló okok alatt mit értesz? Mások a szokások? Nehogy félreértsd, nem kötözködni szeretnék, csak tényleg kíváncsi vagyok. Nem rosszindulatból kérdezem...(Bocsi a tudatlanságomért.)
Én nem vagyok zsidó,de ha az lennék, biztos, hogy méltatlannak és megalázónak érezném a helyzetet és menekülnék...De nem kell elkapkodni, tisztázd a lánnyal minél előbb.Ha fontos vagy neki, akkor ez nem lesz akadály és ha intelligens nem fog kiszolgáltatni a barátainak sem. Amúgy megkérdezhetem, hogy mennyi idősek vagytok? Mert tiniknél még nem meglepő az ilyen viselkedés, de 20 fölött már komoly gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!