Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akar vissza vagy nem akar?
Ez is érdekes, akkor te kellettél neki, most meg a régi haverod. Velem csak egyszer csinálna meg ilyet egy lány, pláne egy régi haverommal. Csak persze piszok kemény ez neked a három év miatt, én ezt is megértem maximálisan.
Hacsak nem hidegült el tőled, akkor valaminek valóban történnie kellett. Talán valóban az instabilitása vagy a kapcsolat végi sűrű veszekedések eredményezték ezt.
Nem lehet tudni pontosan, én magát a barátnős szitut sem tudom, mert nekem az életben nem volt barátnőm, de azt aláírom, hogy nagyon nehéz lehet ezzel egyáltalán szembesülni is három év után.
Én azt javaslom, hogy beszélj vele, és mond meg neki kerek perec, hogy döntsön, hogy részéről hogyan tovább.
Akármilyen instabil is lehet a barátnőd, az hogy egyik nap azt mondja, hogy legyetek csak barátok, a másik nap meg azt, hogy elképzelni sem tudja az életét nélküled az több mint fura. Mert ezzel ritka egy elcseszett helyzetbe hozott téged és ezt a tudtára is hozhatod.
Ha meg netán játszik veled mondjuk bosszúból (pl. a veszekedések miatt) az megint nem pálya.
Ha netalántán rájössz, hogy ez a helyzet, kilátásba helyezheted, hogy majd nehogy te is elkezdj "játszani".
Én ezt is bedobnám csak úgy.
A lényeg, hogy beszéljétek meg ezt, mert így nem mondhatnám, hogy hosszútávon működhetne.
Írom ezeket úgy, hogy soha nem volt barátnőm, ahogy fentebb is írtam, de az tény, hogy én így járnék el a helyedben.
25/F
5-ös vagyok. Akkor viszont mondd meg neki, hogy az ilyen neked barátnak sem kell, nemhogy barátnőnek. Szó szerint nem tudja, hogy mit akar, a szó legeredetibb értelmében. A haveroddal flörtölget, de azért te még jó vagy barátnak. Így vagy úgy, de mindkettőtökkel legyen, neki minden szempontból jó legyen. Aha, na persze. A Hold-ra ne vidd el?
Pattintós a dolog. Persze ez mint tanács, nem több.
Találni fogsz majd olyat, aki tényleg hozzád illik :)
Utolsó kettő vagyok. Ez végtelenül gerinctelen húzás volt a részéről, főleg három év távlatában. Az lett volna a minimum, hogy szemtől szemben elmondja neked, hogy mi a helyzet nem csak úgy félvállról odadobni, hogy vége.
De most már én is azt mondom teljes mértékben, hogy jól teszed, hogy nem foglalkozol vele különösebben, tudom, hogy csúnyán hangzik, de az ilyenért nem kár. Hadd menjen. Majd lesz aki marad. Mindig csak előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!