Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti meg tudnátok ezt bocsátani a barátnőtöknek?
2 és fél hónap után megcsalás? (mármint nekem ez annak számít)
a helyedbe kidobnám végleg...mikor jön a következő fiú barát akit véletlen leszop? vagy tovább megy? és még titkolja is...
Ez a kapcsolat halálra volt ítélve amint megcsókolta, továbbá titkolta és még utána is hazudott "belefordult egy pusziba"...
22F
Ejh! Ejh!
Mindenki a csajon van kiakadva. Némi joggal!
"ne áruld el magad!", meg utánad ismeri meg a "legjobb fiubarátját"?
Elég a szakitáshoz amit művelt.
De!
Azt hiszed kegyet gyakorolhatsz? Megbocsájts! Minekután pettingeltél bosszubol más lánnyal? És itt a bosszubol lényeges szó!
" nem találkozhat ,beszélgethet más fiukkal." - és ilyen feltételekkel?
Ha van esze a lánynak, nem megy bele!
Úgy bocsájts meg neki hogyha nem megalázni akarod és bizni tudsz benne! Különben hagyd a fenébe!
pfffffff
"megmondtam hogyha visszafogadom nem találkozhat ,beszélgethet más fiukkal" >>> Gratulálni tudok csak -.-" Ha nem bízol benne, akkor felesleges elkezdeni újból a dolgokat. Hány évesek vagytok ?
Eleve ilyenkor még ott a rózsaszín köd, a nagy szerelem, ekkor még az van, hogy alig tudsz meglenni a másik nélkül, ismerkedtek, jól el vagyok. A barátnőd meg egyből máshoz ment, akkor ez nem szerelem csak fellángolás a részéről, még nem elég érett egy komoly párkapcsolathoz.
Gondolkodj el megéri-e? Igaz a döntést neked kell meghozni és aztán azzal együtt is élni, bárhogy is lesz, ha nem akarsz már vele lenni, akkor viszont legyél határozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!