Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent férfi nyelven hogy: Hálás vagyok a tegnapi randiert?

Figyelt kérdés
2015. aug. 12. 16:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Hálás,hogy tegnap nem kellett elmennie a barátnőjéhez,inkább veled volt,és te jobban elszórakoztattad.
2015. aug. 12. 17:04
 12/17 anonim ***** válasza:
Az, hogy volt mire kivernie aznap este :D
2015. aug. 12. 17:27
 13/17 anonim ***** válasza:
A kérdező baja gondolom, hogy egy randiért nem "hálásak" szoktak lenni, hanem azt szokták mondani, hogy "jól éreztem Magam" vagy "alig várom, hogy újra találkzzunk", vagy "szeretek veled lenni". Ez kicsit olyan, mintha nem több alkalomra szólna, de remélem nincs igazam. ÍG szövegkörnyezetből kiragadva, előzmények nélkül nem lehet tudni. Ahhoz azt is tudnunk kéne hogy telt az egész...
2015. aug. 13. 15:16
 14/17 anonim ***** válasza:
57%
Utolsó, egy férfitől ezek pontosan ugyanazt jelentik, csak ti nők szoktatok mindenbe mindent, és mindennek az ellenkezőjét is belemagyarázni.
2015. aug. 13. 17:39
 15/17 anonim ***** válasza:
Kedves 14-es ha neked egy nő bejön, ilyet mondasz neki? Nekem ilyet még sosem mondtak. Gondolom nem fixálták le a következő randit, különben nem aggódna a kérdező. Nem kombinálunk túl mindent, épp ellenkezőleg: én pl. megtanultam, hogy ilyen kijelentésekbe ne lássak bele többet, mint ami. Nekem ez még nem jelentené, hogy bejövök valakinek, legfeljebb, hogy nem unta magát halálra.
2015. aug. 14. 10:22
 16/17 anonim ***** válasza:
Igen, mondanék neki ilyet, ha bejön. Sőt, ha nem jönne be, nem mondanám.
2015. aug. 14. 16:42
 17/17 anonim ***** válasza:
azt jelenti, hogy nem gondolta, hogy elér nálad valamit, és örül, hogy mégis.
2015. aug. 14. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!