Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt párommal azért szakítottu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt párommal azért szakítottunk, mert nem volt megfelelő a szexuális összhang közöttünk. Ezt a későbbiekben hogy lehetne letisztázni a legelején? 34/F

Figyelt kérdés
Azért meg tönkre az előző kapcsolatom 4 év után, mert a szexuális igényünk nem volt megfelelő a másik számára. Hogyan lehetne ezt letisztázni egy jövőbeli kapcsolat elején, hogy ne tűnjek tolakodónak és szexmániásnak?
2015. aug. 12. 12:04
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Hogyan tudtad húzni 4 évig ha nem jó? Gondolom téged raktak ki és nem a szex miatt.

Egyébként pedig néhány együttlét után nagyjából már körvonalazódik ki mit szeret és mennyiszer. Akkor már meg is lehet bezsélni

2015. aug. 12. 12:32
 12/27 A kérdező kommentje:

Nyilván nem kell annyira felfújni ezt a 3-4 alkalmat, ez függ az aktus hosszától és minőségétől, meg a nő személyiségétől. Van aki szereti húzni a pasikat és csak játsza a szerepet, van aki meg egyszerűen élvezi az életet. Én ezt tapasztaltam. Az előző kapcsolatom mindig előadta, hogy ő mennyire vagány, bevállalós és dögös csaj stb - olyan akiről azt gondolná mindenki, hogy ő kielégíthetetlen és mennyire szexéhes. Ehhez képest heti egy, héthetente egy volt az adag.

Mivel szerettem, azért valahogyan kitartottam mellette, amíg végleg elmúlt minden érzelem a dologból. De sose csaltam meg, mert nem a farkam után megyek - hanem a fejem után! Csak írtam, ha jól működik egy kapcsolat, akkor a heti több, az nem elképzelhetetlen.

2015. aug. 12. 12:33
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen megértelek. Én nőként éltem olyan kapcsolatban, ahol teljesen eltérő volt a szexkultúránk. Aztán lett olyan kapcsolatom, amiben nagyon megszerettem a szexet (de ott a többi része nem működött jól).

Az ismerkedéseim során már menet közben előjött a téma, ha nem is direkt módon, de azért lehet érezni, hogy ki hogyan viszonyul a szexualitáshoz, mennyire fontos neki.

Mostani párommal is így volt: már az első randinkon szóba került valamilyen szinten a szex, és abból, ahogyan beszéltünk egymással, sejthető volt (még ha nem is tudható), hogy ebben is passzolni fogunk.

Egyelőre heti kétszer tudunk csak találkozni, de akkor 3 menet a minimum, alkalmanként. Mindketten imádjuk a JÓ szexet, emellett pedig a lelki oldal is teljesen rendben van, vannak közös programjaink, sokat beszélgetünk.

Heti 1-2 alkalom majd úgy 10 év múlva lesz elég nekem, reményeim szerint...

Ja, és 39 éves vagyok, nem tini.

2015. aug. 12. 12:40
 14/27 anonim ***** válasza:
77%

5.

"Szóval 7 napból 3-4 nap dugás legyen.."

Ilyenkor szégyellem, hogy a női nemhez tartozom... Heti hét napból 7 se sok a "dugásra", vagy éppen érzéki szeretkezésre, mikor mihez van kedvünk. Tudod, nőként is lehet ám élvezni a szexet, adni és kapni, kölcsönösen. A szexualitás is a szerelem kifejezése... és bőven belefér mellette minden más is időben. Nekem legalábbis belefér. Szexelünk egyet, utána beszélgetünk, sétálunk, összebújunk, együtt fürdünk, vacsizunk, moziznunk, aztán újra szexelünk, majd összebújva alszunk. És mindketten teljesen elégedettek vagyunk ezzel.

2015. aug. 12. 12:45
 15/27 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy vannak olyanok, akik nő létükre felvállalják, hogy szeretik a szexet. Nem attól lesz szexmániás valaki, hogy élvezi a dolgot. Én 34 vagyok, összesen 5 partnerem volt eddigi pályafutásom alatt. Nem gondolnám, hogy bármi baj lenne velem. Tisztelem, imádom a nőket, de nem fekszek össze mindenkivel és pláne nem csalnám meg soha a partneremet. Érzelmileg is kötődök a társamhoz, nem csak testileg.
2015. aug. 12. 12:51
 16/27 anonim ***** válasza:
72%
Jól van LifeStrange elég lesz. Hidd el nem sok az a heti pár alkalom. Többen vannak olyanok, akiknek sokkal több az igényük, mint akik olyanok mint te. Heti 7 együttlét mellett is lehet akármit csinálni, nem kell a gép/tv elé ülni és lesz idő mindenre
2015. aug. 12. 13:11
 17/27 anonim ***** válasza:
59%

Heti 3-4 az nem is a sok kategória. A hőbörgő gondolom egy fa...na. Erről ennyit. Én úgy gondolom, hogy egy normális felnőtt párkapcsolatban ahol a körülmények is adottak, ott abszolút nem sok a 3-4. Teljesen normálisnak kéne lennie.

Mindazonáltal kinek mennyi az igénye. Ha nincs meg a szexuális összhang, akkor előbb-utóbb ez keresztet vet a kapcsolatra. Mert bár tény, hogy nem abból áll az élet, de ez is egy fontos pillére egy felnőtt kapcsolatnak.

2015. aug. 12. 13:15
 18/27 anonim ***** válasza:
Én meg azt hittem az ilyen férfiak haltak ki, mint te! Minden, ismétlem MINDEN női ismerősömtől azt hallom, hogy kevés szex. Az én párom heti 2-3 alkalommal tökéletes, de a legtöbb csajnak kevés még ez az adag is. És nő létemre ugyan ezen gondolkoztam, hogy hogy lehetne letisztázni már az elején, hogy mennyi az annyi nekik. Ha egy ilyen fontos dolog nem egyezik, lőttek az egésznek. De sajnos ezt nem lehet, reménykedj, hogy jót fogsz ki, nekem sikerült. Az én párom is azt hitte, hogy csak 'kezdeti lelkesedésem' van. Örült is, hogy maradt minden mint az elején :D Nyugi, találni fogsz hozzád illő szexmániást! :)
2015. aug. 12. 13:26
 19/27 A kérdező kommentje:
Úgy látom az én igényeimnek megfelelő partnerek már mind foglaltak, kifogta őket egy mázlista. Majd előbb utóbb megoldódik a dolog és belefutok egy olyanba akivel minden klappol, nem vagyok olyan idős :)
2015. aug. 12. 13:31
 20/27 anonim ***** válasza:

Nekem napi 3-4 is simán beleférne... és tapasztalatból tudom most már, hogy a leges-legelején kell ezt letisztázni! Meg lehet beszélni, hogy nem ez a legfontosabb, de igenis fontos tényező és még az érzelmek kialakulása előtt jobb tisztázni!

24/F

2015. aug. 12. 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!