Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt okom vagy nem volt okom megsértődni?
#7: ahol a nő jól bepálinkázik, ott a pasinak is van joga úgy viselkedni ahogy.
Nincs azzal baj ha egyenjogúság van, nekem is volt olyan barátnőm akivel együtt ittuk a bulikban le magunkat 20 évesen.
De el kéne már dönteni hogy úrikisasszonyok vagyunk vagy egyenjogúak.
Ahogy olvastam a történetet, azt hittem, hogy a lesz, hogy rástartolt a barátnődre vagy hogy elővette a kolbászát és megmutatta neki :D
De így, nincs min megsértődni, nem is történt semmi se.
Szerintem túl piás voltál, azért akadtál ki.
Sajnálom, ha lelki törést okoztam azoknak, akik érintve érezték magukat a hozzászólásomtól.:-) A viselkedéskultúra független a környezettől, mert belülről fakad. A kockás abroszos poént pedig sajnos, nem értem.
7-es
Nincs lelki törés, csak hát manapság divat elfeljteni úrikisasszonynak lenni, csak elvárni szokás másoktól hogy akként kezeljenek.
Gondolom ha olyan úriemberekkel veszed körbe magad akiktől ez az imfantilis viselkedés szóba sem jöhet, akkor nem is öntesz fel a garatra, amíg ők nem isznak.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!