Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit adhatnék a barátnőmnek? (tudom hogy ezerszer elsütött kérdés de nem találtam használhatót)
Figyelt kérdés
az a helyzet,hogy túl sok ajándékozós ünnep préselődk bele 1 hónapba,és ez lenne már az utolsó,holnapután lesz (névnap) és semmi ötletem nincs :/ Könyv és ékszer meg parfüm kilőve :/ valami olyan kéne amit egy délután alatt el lehet intézni, a kedvenc zenekarának új lemezét akarom megvenni neki ,de elég ismeretlen zenekar szóval nem túl esélyes a dolog,kérlek segítsetek, 16 éves, goth stílusó és hungarista, szereti a gyertyákat de így is sok van neki :/2010. márc. 8. 17:30
2/8 A kérdező kommentje:
öv nem jó mert fémallergiás :( telefont meg mindig a zsebébe hordja,ha véletlenül átteszi a másik zsebébe is kétségbe van esve hogy hova tette
2010. márc. 8. 17:35
3/8 anonim válasza:
mobiltelefontartó, fotóalbum, képkeret
fürdő-só-olaj, füstölő
szépségápolási cuccok pl. körömlakk
pénztárca, vicces kulcstartó
egyedi toll (pl. gravírozott)
jópofa bögre
hirtelen ennyi jutott eszembe... :)
4/8 anonim válasza:
Lávalámpa? Nekem is van, és imádom:)
5/8 A kérdező kommentje:
füstőlőke tis gyűjti de az is nagyon sok van neki ,és nics káduk szóval a fürdősós kiiktatva:/ pénztárcája van kulcstartókkal nem tudom hogy lenne, és nem tudom teccene e neki a lávalámpa olyanmég szóba se ke rült sose
2010. márc. 8. 17:49
6/8 A kérdező kommentje:
adnátok még tippeket ?:S sajnos teljesen kifogytam az ötletekből :S
2010. márc. 8. 17:55
7/8 A kérdező kommentje:
lécci valaki :S nagyon fontos lenne :S
2010. márc. 8. 18:29
8/8 anonim válasza:
könyv,dvd,cd,kabala,ékszer,saját készítésű tárgy, ruhaféle,váza, toll a nevével, egy finom ital,párna közös képetekkel, bögre(képetekkel).Mást nem tudok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!