Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elkérnétek a párotoktól az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkérnétek a párotoktól az ebéd árát ha ő is mindent felezve fizet?

Figyelt kérdés
Ha hétvégére csirkemellett készítenétek és több mint a felét megenné, de olcsóbb kajaknal is a saját részét fizeti, etteremben. A csirkemell sokkal dragabb mint ezek a kajáldakban evett ételek. Elvégre ha mindenhol a saját részét fizeti nem elvárhato hogy a hétvégi kajának a felét fizetés nélkül megegye nem? Aminek a készítésével is bajlodni kell egy nőnek.
2015. aug. 10. 12:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem járnák olyan kisfiúval akinek én kell fizessem a kajáját. Dobd ki és keress egy pénzes bikát különben szar életed lesz.
2015. aug. 10. 17:44
 12/12 anonim ***** válasza:

te hülye vagy? most kajak meg tudnád neki mondani hogy " add már ide a csirkemell feléért a pénzt" :D ez hülyeség ilyen emberrel együtt se lennék.

Szerintem nem is szeret. Ha nekem lenne egy fium egyértelmű hogy viccelnénk azzal hogy ki fizet meg stb.. de ilyet még álmomba se mernék csinálni hogy áthivom vacsizni és kifizetettem vel. uristen!! Ez tiszta égő. Most ez olyan hogy megcsaltál akkor én is vissza csallak. Ha ő még 100forintot is felesbe akar fizetni gondolkozz el rajta hogy akarsz e egy ilyen emberrel együtt lenni!

Én ha együtt élnék egy fiuval megbeszélnénk az anyagi dolgokat hogy hogy legyen. Pl: Az albérletet ő fizeti, de a számlákat én. Mikor megyünk vásárolni kaját akkor ő fizeti. Én ezt a megfelezést se értem... a coopba a pénztárnál ott számolgattok hogy mennyi a fele meg stb?? Uristen. Hát nem tudom hogy, hogy tudtok igy lenni. Legalább ne alacsonyodnál le az ő szintjére. DE igen, egymáshoz illőek vagytok!! Kajak felnőtessebben gondolkozok 15 évesen mint te kitudja hány évesen!! :D

2015. szept. 17. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!