Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségemmel 7 éve vagyunk együtt. Az első gyerek után a szex teljesen eltűnt az életünkből. Hogyan lehetne visszahozni?
Sokat beszélgetttünk erről, de Ő azt mondja, hogy egyszerűen nem kívánja. Azt érzem, hogy nagyon passzívan áll a kérdéshez, pedig az ő oldalán van a probléma.
Azt megértem, hogy a szülés utáni 1-2 évben nincs szex, na de már 3.5 éves a gyermek és még mindig ott tartunk, hogy nem látjuk a megoldást a problémára.
Nem szeretném elveszteni a családomat, de én ebbe lassan kezdek beleőrülni. Önmarcangolásba kezdtem, teljesen rászoktam a piázásra és már az öngyilkosság gondolatával játszadozom.
"Egy kapcsolatot csak úgy lehet rendbe hozni, ha mindkét fél akarja csak a kommunikáció valahogy nem működik megfelelően"
Ha elmegy a mediációra azzal már azt fejezi ki,hogy rendbe akarja hozni.És a mediátor pedig pont azért van ,hogy a nem megfelelően müködő komunikációt orvosolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!