Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hát ez most normális?
Barátnőmmel szóba került, hogy a fogorvosnőm szabadságra fog menni. Barátnőm elkezdett faggatni, hogy merre, meg célozgatott rá (huncutul), hogy rá is mozdulhatnék. Erre mondom, hogy barátja van. A barátnőm meg fogalmam sincs miért, de erre azt válaszolta, hogy neki is vannak barátjai. Kérdeztem cukkolva, hogy ezt most vegyem fenyegetésnek? Barátnőm meg elkezdett magyarázkodni, hogy a fogorvosomnak is biztos csak olyan barátai vannak, mint neki... aztán meg mosolyogva félbe vágom, hogy ne terelje a szót a fogorvosra, most meséljen csak a barátjairól... Hát erre úgy felkapta a vizet, hogy 10 percig ordítozott velem, hogy neki nem jár az esze a qrváskodáson, és mit képzelek róla, engem szóhoz se hagyott jutni, most meg haragban vagyunk -.-
Most ő miért cukkolhat engem, én meg őt miért nem?!!!
Mikor mondta h ra is mozdulhatnal,akkor erre a mondatara nem ugy reagaltal ah o varta volna.Ez egy ilyen visszaigazolas lett volna szamara,ha te azt mondod h mert mozdulnal ra,neked csak o kell.
De ehelyett mast mondtal es o benne meg ez maradt meg h neki ez esett volna jol.
Akkor szokott ilyen eloforfulni ha nem mondod neki elegszer h szereted,v nem biztositod rola h csak o erdekel teged.
Szerintem menyj oda es mond ezt el neki h szereted es a fogorvos neme rdekel teged,meg szt.
Hidd el h ezt varja most.Es ha tenyleg igy van h ot szereted mert ne mondanad meg neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!