Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van itt olyan, aki interneten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki interneten keresztül ismerte meg a párját?

Figyelt kérdés
2010. márc. 8. 06:48
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Előző 2 kapcsolatom is ilyen volt -

első 50km táv - heti 1 tali

második 80km táv heti 2-3 tali

és most alapvetően 1 városban vagyunk hétköznap de ott van az a 85km táv, remélem minden jó lesz :$

22F

2010. márc. 8. 10:48
 12/27 anonim ***** válasza:
Igen 2 éve tart és 400 km a távolság. Kicsit nehézkes de pl a nyáron szinte végig együtt vagyunk és majd megoldódik a távolság egyszer =).
2010. márc. 8. 11:03
 13/27 anonim ***** válasza:
Igen,focis fórumon ismertem meg. :) Ő Fradista,én Újpestes. :D 10 hónapig nem találkoztam vele,mert vmiért féltem,de ő kitartott addig,ahogy én is. :) Msnen bezséltünk és már mindent tudtunk a másikról.Senkink nem volt időközben,mert megszerettük egymást.Féléve bezséltünk,mikor ő telón megkérdezte,hogy szeretsz?mondtam,igen,erre ő : mi igen? válasz: Szeretlek :) Akkor mondtam ki előszőr és tudtam,hogy nekem ő kell,mégis még 4 hónapot ráhúztam..Első találkozás óta eltelt másfél év,és még mindig gyütt,pedig a korkülönbség is nagy. :D Ő 28 én 17 :) Nem lakik messze,Ő Szentendre én pedig Újpest. :) Hetenet 3-4x találkozunk,kb 2x nála is alszom.Ahogy betöltöm a 18-at össze is költözünk és elkezdjük az életet együtt. :))
2010. márc. 8. 11:28
 14/27 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi is a neten ismerkedtünk meg egymással, msn-ezgettünk, majd olyan 1-2 hónap elteltével találkoztunk, de még nem jártunk, csak ismerkedtünk, beszélgettünk, jól éreztük egymással magunkat. Pár hét múlva egy csokor vörösrózsával kérdezte meg, hogy akarok-e vele járni!

:-D Olyan édes volt! Most leszünk másfél évesek. Pár hónapon belül össze is költözünk.

23/Nő

2010. márc. 8. 11:31
 15/27 anonim ***** válasza:

11.31-es vagyok:

100 km van közöttünk.

2010. márc. 8. 11:34
 16/27 anonim válasza:
Igen, 2 hónapja vagyunk együtt, régen mindketten fenn voltunk egy chaten, de kb ez 3 éve volt, msn-en fenn voltam neki, és 3 év után rámírt hogy ki vagyok, de én se tudtam hogy ő kicsoda, aztán beszélgettünk, találkoztunk, és azóta nagyon jól megvagyunk, szeretjük egymást, én 15/L, ő 18/F (L):)
2010. márc. 8. 11:42
 17/27 anonim ***** válasza:

Kezdhetném kiselőadással hogy miért is jó vagy nem jó de nem teszem :) A lényeg, ma két hete hogy a jelenleg párom megtaláltam, és remélem hogy nem csak rövidtávra :) öelötte egy ugyancsak két hetes kapcsolatom volt, elötte egy egyhetes, elötte egy két hetes de az régi ismerös volt, elötte egy nem netes 1301 napos hosszútávú, elötte egy egyéve, azelött egy 9 hónapos, azelött egy 8 azelött egy 6 azelött 2 egy hónapos... ha pontosan és jól emlékszem :)

De a lényeg az mindentöl független,hogy ha netes, ha diszkós, ha ilyen vagy másmilyen, az mit sem számít, a lényeg az összhang, és a megértés, az őszinteség, és a kitartás, bármi áron, vasakarattal :)

2010. márc. 8. 13:59
 18/27 anonim ***** válasza:

13:59, akkor a kérdés már csak az, h most mennyi idős vagy, és a kapcsolataid között mennyi napot töltöttél szingliként vagy facérként. :D

Én 23 éves vagyok, de még csak 4 kapcsolatom volt a mostani előtt, és remélem, nem lesz több... :)

Pedig a 4 közül másfél netes volt. :D (Azért másfél, mert az egyiküket személyesen ismertem meg egy koncerten, de aztán neten kezdtünk el ismerkedni, meg flörtölgetni egymással. :D)

2010. márc. 8. 14:31
 19/27 anonim ***** válasza:
14:31-es vagyok, egy kis javítás, mert elég bénán hangzik: szóval remélem, nem lesz több a mostani után sem. :) És egyébként őt is netről ismerem :D
2010. márc. 8. 14:38
 20/27 anonim ***** válasza:
igen és ma 1 év egy hónap 1 nap hogy együtt vagyunk
2010. márc. 8. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!