Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom választás elé állított: vagy ő vagy a barátaim? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A barátommal 2 éve vagyunk együtt, a kezdetektől nem jött ki a baràtaimmal, pontosabban a fiúkkal! Eleinte nem is nagyon jártam el velük semerre, de hiányoznak és jó lenne többet velük lenni. A barátom is hiányzik és szeretem nagyon, de a kettő együtt nem működik mert csak veszekedés és szakítàs van belőle. Nem tudom mit tegyek, hogyan döntsek. Most szakítottunk egy pár napja, van hogy hiányzik, de van mikor jól elvagyok nélküle is. De szeretem. Nem tudok választani közöttük. Mit tennétek a helyemben?
22/L 29/F
2015. aug. 4. 12:10
11/13 anonim válasza:
Hogy így mi a véleményünk? Nekem az, hogy a barátodnak nem kellene megmondania, kivel lógj, egyszerűen csak szakítson. Ha te ilyen elmebeteg fazonokkal érzed magad jól, akkor azon nincs mit ragozni.. Ha benned saját belső igényként nem forrt ki az a vélemény, hogy az ilyen kötekedős barmokat kerülni kell, akkor pont ott vagy, és pont azokkal, akik a te színvonaladat képviselik. Jobb nektek egymás nélkül.
12/13 anonim válasza:
kilences vagyok, az alapján, amit leírtál a barátaidról, hát nem is csodálom, hogy nem bírja őket, bár ha rólam ilyet mondana még csak poénból is, h meg fog dugni, hát kapásból vele szakítanám meg a kapcsolatot. Nem azért, mert prűd lennék vagy ilyesmi, de szerintem ez bunkóság. Gondolj csak bele, te hogy reagálnál, ha a pasid egy csajjal barátkozna, aki csak úgy diszkréten odasúgná neked, h előbb utóbb ágyba viszi? sztem te se csípnéd a csajt...
13/13 kolosszus22 válasza:
Ezt a kis sztorit leírhattad volna már a fő kérdésbe is, mert sok mindent megváltoztat. Ezek szerint megvan az oka, hogy miért nem szereti őket, nem csak úgy "szeszélyből". Elég tróger egy "barátaid" vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!