Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon aljas voltam?
Épp készültünk szexelni egy pasival és amikor megláttam a himbilimbijét hangosan felröhögtem! :D Nem a rossz szándék vezérelt de egyszerűen annyira szánalmas volt ráadásul előtte magyarázta hogy kell a büntetés kislány? :D
Miután felnevettem összekapkodta magát néhány csúnyaságot vágott a fejemhez majd hirtelenjébe távozott.
Szerintem is csak egy éretlen, buta libácskáról van itt szó, aki még önelégült is.
Ez a tetted enyhén szólva volt bunkó, semmi empátia nem szorult beléd! Az meg mi már, hogy "annyira szánalmas volt ráadásul előtte magyarázta hogy kell a büntetés kislány" ?? Ha már eleve így álltál hozzá, akkor minek mentél bele? Vagy miért vártad meg a "himbilimbi-elővételt" is? Meg különben is, ez az "épp készültem szexelni egy pasival" duma is elég gáz! Kifejezett ri*nc, ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!