Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha úgy tűnik megint többet akar?
Az exemről van szó. Több hónapja szakítottunk, amit ő akart, az oka igazából nagyon egyszerű, elkapkodtunk mindent és alig ismertük egymást. Én akkor mondtam is neki, hogy innentől nincs visszaút, ugyanis nem szeretem azt, hogy valakik szakítanak és utána meggondolják egymást.
Akkor beletörődtem, hogy haverok maradunk és pont. Viszont pár hónapja, úgy kb 2-3 hónapja, megint elkezdte a kétértelmű megjegyzéseit. A külsőmre tesz megjegyzéseket, amiből még egy bolond is tudja, hogy bejövök neki. Van, hogy a vállamra akarja hajtani a fejét. Ez mellett folyamatosan szívjuk egymás vérét, ami abból áll, hogy ő elkezd piszkálni, én meg nem hagyom magam. Szóval ezekből simán úgy tűnik megint többet akar. Már a környezetünk is beszólogat nekünk, hogy olyanok vagyunk mint egy idős házaspár... valaki konkrétan megjósolta, hogy előbb utóbb úgyis összejövünk.
Az lenne a kérdésem, hogy ilyen helyzetben mit tudnék tenni. Idegesít, hogy nem tudom mit akar tőlem, viszont megkrédezni nem merem. Én alapnak gondolnám, hogy mivel ő akart elsősorban szakítani, így neki kellene közölnie velem, hogy mit is akar tőlem. De mivel a szakításkor mondtam neki, hogy nálam nincs visszaút, így az is elképzelhető, hogy a jelenlegi haveri/baráti kapcsolatot nem akarja felrúgni.
Persze amióta szakítottunk már én is agyaltam, és tudnék neki esélyt adni, csak nem tudom mit kellene ebben a helyzetben tennem.
22L
Azért mert lehet félreértelmeztem a viselkedését...
Múltkor amikor egyik kollégánk rákérdezett, hogy miért nem vagyunk együtt, rávágta, hogy ő xy-al is ilyen... Mondjuk a környezetemben nem látom, hogy mással is ilyen lenne.
Azt tanácsolom, hogy még 1-2 évig ezen filózzál, ne is próbálj meg pontot tenni az ügy végére, akár úgy, hogy újra együtt lesztek, akár úgy, hogy eldől, hogy esélyetek sincs, és akkor kereshetsz mást...
Amúgy mi a fenétől félsz rákérdezni? Most nem vagytok együtt, ha rákérdezel, és azt mondja, hogy "jézusom, veled?" akkor sem lesztek együtt, tehát rosszabb helyzetbe nem kerülhetsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!